Най-добрите Инжекционни и Оралните стероиди за бодибилдинг начинаещи

Canal Health > bg > Steroids > Най-добрите Инжекционни и Оралните стероиди за бодибилдинг начинаещи

Ново за стероиди? Нашето ръководство за начинаещи обяснява различните термини, използвани в света на анаболни виждат как един цикъл на стероиди начинаещи могат да се изграждат за да бъдат ефективни, но сигурно, и как да се намали риска от възможни странични ефекти. Тази статия е за информационна цели само.

Кликнете тук, за да купи Инжекционни и Оралните стероиди от Официален сайт

Стероид цикъл е времето, човек използва анаболни андрогенни стероиди (AAS), с всеки честоти цикъл с продължителност от четири до 15 седмици, в зависимост от потребителски цели, опит и анаболен съединение (ите). А стероидно съединение просто се отнася до конкретен стероид в Dianabol, Winstrol или тестостерон енантат, например. едновременно използване на повече от един стероид съединение по време на цикъл е известен като другите.

така наречената ” начинаещ цикъл на стероиди” ще включва използването на едно или две стероидни съединения, за ограничен период от време. в начинаещ думата се използва, за да опише някой, който няма предишен опит в използването на стероиди, обаче, разбират всички рискове, свързани с използването на този вид забранени вещества и искате да започнете цикъл на стероиди (не включва всеки, който е начинаещ за тегло обучение – тези хора не трябва да обмислят използването на тези вещества, докато те са много по-обучение и опит са направили оптимално използване на естествената им способност за изграждане на мускулна тъкан и сила).

това е изключително важно, че всеки, който иска да започне цикъл на стероиди първи разследва колкото е възможно повече за стероиди, РСТ, рискове, странични ефекти и т.н., така че те могат да вземат информирано решение за това дали да се използват стероиди.

Инжекционни и орални стероиди за B odybuilding B eginner

Използването на инжекционни стероиди може да изглежда твърде сложно за много начинаещите потребители. Така че, някои от тях могат да изберат за един цикъл на базата на чисто орални стероиди за първия си цикъл като Dianabol, Anavar или Winstrol. Ако решите да единствен път орално кариера се ограничава в известна с това, че съединенията могат да се извършват и тяхната доза и продължителност на стероид цикъл (поради няколко устни изпити бъде токсичен за черния дроб).

Обърнете предизвикателството и желае използването на инжекционни съединения позволява използването на широк спектър от стероиди, като тестостерон , нандролон, тренболон и Sustanon 250. има много онлайн ресурси, които могат да помогнат с полезни самостоятелно инжектиране, включително тази статия:. как да се инжектират стероиди също така е много по-лесно, ако имате приятел, който използва и може да помогне с първите си инжекции.

 Кликнете тук, за да купи Инжекционни и Оралните стероиди от Официален сайт

Чия стероиди съединения за използване за моя начинаещ цикъл

Някой нов в използването на стероиди да не знаят за това как те ще реагират на тези вещества. Така че е много важно да има добро разбиране на съединенията, които да се използват, често срещаните странични ефекти, а в идеалния случай използвайте съединения с кратък активен живот в тяло. използването на такива кратко-действащи стероиди ще гарантира, че стероид е ясно, че тялото бързо да реши да сложи край на цикъла поради нежелани странични ефекти.
по-долу е кратко резюме на шепа андрогенни анаболни стероиди популярно шоу.

W Какъв може да се използва за стероиди В началото на цикъла

Тестостеронът (енантат / Cypionate / пропионат): . Трите думите в скоби се отнасят до естер По-просто казано, на естер се използва за забавяне на освобождаването на тестостерон в системата и следователно може да се използва енантат / Cypionate тестостерон, ако искате по-бавно версия на тестостерон (активен живот на около 2 седмици) или пропионат тестостерон, ако искате по-бърз ефект на действие (активен живот ~ 2-3 дни). Заслужава да се отбележи бързото отклонението действие пропионат има тенденция да бъде по-болезнено инжектиране, и поради това е нежелателно за начинаещи, които никога не се инжектира преди.

Тестостеронът е изключително ефективно да доведе до мускулна сила и бързи печалби. Надяваме забележите нежелани реакции, свързани с андрогенен възможно агресия, мазна кожа и акне. Тестостеронът е с висока склонност да конвертира в естроген, следователно, нежелани реакции като задържане на течности, и (образуване на гръдната тъкан) Gynecomstia се считат за възможни (и следователно лекарства като Nolvedex и Proviron трябва да бъде ръка).

Dianabol: Dianabol е популярен с начинаещи, това е много ефективно развитие на устната стероид мускул . маса Ако изпълнението на цикъл Dianabol една статия се мисли, а след това да разгледаме Dianabol FU Cycle -. Ръководството Както с тестостерон, Dianabol може да изпълнява и двете странични ефекти, свързани с андроген и естроген. за да бъде хепатотоксичен (токсичен за черния дроб ), която може да бъде изпълнена само за ограничен период от време, като най-орален.

 Кликнете тук, за да купи Инжекционни и Оралните стероиди от Официален сайт


Winstrol: Winstrol е орален стероид, който често води до много по-стабилни печалби в мускулна маса в сравнение с вкуса на Dianabol. The Winstrol не конвертира в естроген и следователно естрогенни странични ефекти трябва да са не представлява интерес за потребителя. Потребителите често имат -остър вид Winstrol се извършва, когато в сравнение с други нестероидни поради липса на вода задържане на лекарството. Ако проявявате интерес при вземането на един цикъл, Winstrol, да разгледаме най-голяма статия FU: Winstrol Cycle – Ръководството.

нандролон (също познат като “Deca”) нандролон деканоат е структурно много подобен на тестостерон, обаче, притежава андрогенни свойства и става намалява естроген при много ниска скорост. Въпреки че естрогенни странични ефекти са склонни да бъдат ограничени, странични ефекти, свързани с прогестерон са от интерес за потребителите и те нежелани реакции причиняват някои потребители объркани, защото те са като естрогенни странични ефекти. от съществено значение е тези странични ефекти се лекуват с инхибитор на ароматаза като конкурентен Arimidex се сведе до минимум нивата на естроген, който предотвратява активирането на прогестерон (задължително прогестерон естроген за активиране). Внимавайте с този стероид, ако се състезават в тестване спортове лекарство, то може да остане откриваем в организма в продължение на много месеци.

Страничните ефекти на стероиди първия цикъл

Изследване на всяко съединение, за да бъде използван за първия си цикъл, за да се гарантира, че сте наясно с най-честите нежелани реакции, свързани с лекарството.
Стероидите имат андрогенни свойства (като Dianabol и тестостерон) може да предизвика агресия, мазна кожа и акне. Тези нежелани ефекти са по-склонни да се появи при хора, които са предразположени към тях, въпреки че те често не знаят каква е вероятността да се впуснат в първия си цикъл на стероиди. Въпреки това, ако сте имали много тийнейджърката акне е повече от вероятно ще бъде склонни към мазна кожа и акне, когато стероиди са изпълнени със забележителни андрогенни свойства, така че може да искате да се избегне този вид стероиди

 Кликнете тук, за да купи Инжекционни и Оралните стероиди от Официален сайт

След първия цикъл (РСТ)

Това е изключително важно, че следва терапия след цикъл, тъй като им цикъл на стероиди престана. Стероид използване на естественото производство на тестостерон в тялото ви е намалена, така че е жизнено важно да се възстанови естествения хормонален баланс възможно най-скоро след цикъл. Моля, прочетете статията ни след цикъл терапия, за да се разбере напълно концепцията за PCT и да се уверите, че правилните лекарства преди започване на цикъл на стероиди