Bästa Injicerbara och orala steroider för bodybuilding nybörjare

Canal Health > sv > Steroids > Bästa Injicerbara och orala steroider för bodybuilding nybörjare

Nytt för steroider? Vår nybörjarguide förklarar de olika termer som används i världen av anabola se hur en cykel av steroider nybörjare kan konstrueras för att vara effektiv, men säkert, och hur man kan minska risken för eventuella biverkningar. Den här artikeln är för informations syfte.

Klicka här för att köpa injicerbara och orala steroider från officiella webbplats

En steroid cykeln är den tid en person använder anabola androgena steroider (AAS), med varje cykel frekvenser som varar fyra till 15 veckor, beroende på användarens mål, erfarenhet och anabola förening (ar) som används. En steroid förening hänvisar helt enkelt till en viss steroid i Dianabol, Winstrol eller testosteronenantat, till exempel. samtidigt med användning av mer än en steroidförening under en cykel är känd som stapling.

en så kallad ” nybörjare steroid cykeln” skulle innebära användning av en eller två steroidföreningar, för en begränsad tidsperiod. nybörjaren ord används för att beskriva någon som inte har någon tidigare erfarenhet av att använda steroider, men förstår alla riskerna med att använda denna typ av olagliga substanser och vill starta en steroid cykeln (ingår inte någon som är en nybörjare till styrketräning – dessa människor bör inte överväga att använda dessa ämnen tills de är mycket mer utbildning och erfarenhet har gjort en optimal användning av deras naturliga förmåga att bygga muskelvävnad och styrka).

det är oerhört viktigt att alla som vill starta en cykel av steroider först undersöker mycket som möjligt om steroider, PCT, risker, biverkningar och så vidare, så att de kan göra ett välgrundat beslut om huruvida eller inte att använda steroider.

Injicerbara och orala steroider för B odybuilding B eginner

Användningen av injicerbara steroider kan tyckas alltför komplicerat för många nybörjare. Så kan vissa välja en cykel enbart baseras orala steroider för sin första cykel som Dianabol, Anavar eller Winstrol. Om du väljer att enda oral karriär vägen är något begränsad i det föreningarna kan utföras, och dosen och varaktigheten av steroid cykeln (på grund av flera orala tentor vara giftiga för levern).

Ta steget och önskar användningen av injicerbara föreningar möjliggör användning av ett brett spektrum av steroider, såsom testosteron , nandrolon, trenbolon och Sustanon 250. Det finns många resurser på nätet som kan hjälpa till med användbara självinjektion, inklusive denna artikel. hur man injicerar steroider Det är också mycket enklare om du har en vän som använder och kan hjälpa till med dina första injektionerna.

 Klicka här för att köpa injicerbara och orala steroider från officiella webbplats

Vars steroid föreningar för användning för min nybörjare cykel

Någon ny i användningen av steroider har ingen kunskap om hur de kommer att reagera på dessa ämnen. Så det är mycket viktigt att ha en god förståelse för de föreningar som skall användas, vanliga biverkningar, och helst använda föreningar med en kort aktivt liv i kroppen. användningen av sådana kort verkande steroider kommer att säkerställa att steroiden är klart att kroppen snabbt besluta att avsluta cykeln på grund av oönskade biverkningar.
Nedan följer en kort sammanfattning av en handfull av androgena anabola steroider populära show.

W hich kan användas för Steroider Beginning Cycle

Testosteron (enanthate / cypionate / propionat): . De tre orden inom parentes hänvisar till ester Enkelt uttryckt, är ester används för att fördröja frisättningen av testosteron i systemet och kan därför användas enanthate / cypionate testosterone om du vill ha en långsammare version av testosteron (ett aktivt liv på ca 2 veckor) eller propionat testosteron om du vill ha en snabbare effekt av åtgärder (aktiv liv ~ 2-3 dagar). det är värt att notera de snabba åtgärder propionat variation tenderar att vara en mer smärtsam injektion, och därför inte önskvärt för nybörjare som aldrig injiceras tidigare.

Testosteron är extremt effektiv för att orsaka muskelstyrka och snabba vinster. Förhoppningsvis märker biverkningar relaterade androgen som möjligt aggression, fet hud och akne. Testosteron har en hög tendens att konvertera till östrogen, följaktligen, biverkningar såsom vätskeretention, och (bröstvävnadsbildning) Gynecomstia betraktas som möjliga (och därför läkemedel såsom Nolvedex och proviron bör hand).

Dianabol: Dianabol är populär bland nybörjare, det är en mycket effektiv utveckling av oral steroid muskel . massa Om genomförandet av en Dianabol cykel enda artikel du tänker, så ta en titt Dianabol FU Cycle -. Guiden som med testosteron, Dianabol kan utföra både biverkningar relaterade till androgen och östrogen. för att vara hepatotoxiska (giftigt för levern ), som kan utföras endast under en begränsad tid som de flesta oral.

 Klicka här för att köpa injicerbara och orala steroider från officiella webbplats


Winstrol: Winstrol är en oral steroid som ofta resulterar i mycket mer stabila vinster i muskelmassa jämfört med smaken av Dianabol. Den Winstrol inte konvertera till östrogen och därför östrogena biverkningar bör vara av intresse för användaren. Användarna har ofta en skarpare utseende Winstrol utförs jämfört med andra steroida på grund av avsaknaden av någon vätskeansamling av läkemedlet. Om du är intresserad av att göra en Winstrol cykel, ta en titt på bra artikel FU: Winstrol Cycle – Guiden.

Nandrolone (även känd som “deca”) nandrolone decanoate är strukturellt mycket likt testosteron, dock har androgena egenskaper och blir reducerad östrogen vid en mycket låg hastighet. Även östrogena biverkningar tenderar att vara begränsad, biverkningar förknippade med progesteron är av intresse för användarna och dessa biverkningar orsaka en del användare förvirrade eftersom de är som östrogena biverkningar. Det är viktiga sådana biverkningar behandlas med en aromatashämmare som en konkurrenskraftig Arimidex att minimera östrogennivåer som förhindrar aktivering av progesteron (progesteron östrogen krävs för aktivering). Var försiktig med denna steroid om du tävlar i sport drogtestning, kan det förbli påvisas i kroppen i flera månader.

De biverkningar av steroider första cykeln

Undersökning av varje förening som skall användas för sin första cykel för att säkerställa att du är medveten om de vanligaste biverkningarna i samband med läkemedlet.
Steroider har androgena egenskaper (såsom Dianabol och testosteron) kan orsaka aggression, fet hud och akne. Dessa sida effekter är mer benägna att visas i människor som är benägna att dem, även om de ofta inte vet hur troligt det är att inleda sin första cykel av steroider. Men om du hade en hel del tonåring akne är mer än sannolikt kommer att vara benägna att fet hud och akne när steroider utförs med anmärkningsvärda androgena egenskaper så kanske du vill undvika denna typ av steroider

 Klicka här för att köpa injicerbara och orala steroider från officiella webbplats

Efter den första cykeln (PCT)

Det är absolut nödvändigt att följer en post cykel behandling eftersom deras steroid cykeln upphört. Steroidanvändning naturliga testosteron produktion i kroppen minskas, så det är viktigt att återställa den naturliga hormonbalans så snart som möjligt efter cykel. Läs vår artikel post cykel terapi för att till fullo förstå begreppet PCT och se till att rätt läkemedel innan du börjar steroid cykeln