Bedste Injicerbare og Oral Steroider til Bodybuilding Begynder

Canal Health > da > Steroids > Bedste Injicerbare og Oral Steroider til Bodybuilding Begynder

Nyt for steroider? Vores nybegynders guide forklarer de forskellige udtryk, der anvendes i verden af anabolske se, hvordan en cyklus af steroider begyndere kan konstrueres til at være effektive, men sikkert, og hvordan man kan mindske risikoen for mulige bivirkninger. Denne artikel er til orientering kun formål.

Klik her for at købe Injicerbare og Oral Steroider fra officielle hjemmeside

En steroid cyklus er den tid, en person bruger anabolske androgene steroider (AAS), med hver cyklus frekvenser varig fire til 15 uger, afhængigt af brugerens mål, erfaring og anabolske forbindelse (r), der anvendes. En steroidforbindelse blot henviser til en bestemt steroid i dianabol, Winstrol eller testosteron enanthate, for eksempel. samtidig bruger mere end en steroidforbindelse under en cyklus er kendt som stabling.

en såkaldt ” nybegynder steroid cyklus” ville indebære brug af et eller to steroid forbindelser, for en begrænset periode. Det nybegynder ord bruges til at beskrive en person, der ikke har nogen tidligere erfaring med at bruge steroider, dog forstår alle de involverede i at bruge denne type ulovlige stoffer risici og vil starte en steroid cyklus (inkluderer ikke alle, der er en nybegynder til styrketræning – disse mennesker skal ikke overveje brugen af disse stoffer, indtil de er meget mere uddannelse og erfaring har gjort optimal udnyttelse af deres naturlige evne til at opbygge muskelvæv og styrke).

det er yderst vigtigt, at alle, der ønsker at starte en cyklus af steroider først undersøger meget som muligt om steroider, PCT, risici, bivirkninger og så videre, så de kan træffe en informeret beslutning om, hvorvidt eller ikke at bruge steroider.

Injicerbare og orale steroider for B odybuilding B eginner

Brugen af injicerbare steroider kan synes for kompliceret for mange nybegyndere. Så kan nogle vælge en cyklus baseret udelukkende orale steroider for deres første cyklus som Dianabol, Anavar eller Winstrol. Hvis du vælger at enkelt oral karriere sti er noget begrænset i at forbindelserne kan udføres, og deres dosis og varighed af steroid cyklus (på grund af flere mundtlige prøver være toksiske for leveren).

Tag springet og ønsker anvendelsen af injicerbare forbindelser tillader anvendelsen af en bred vifte af steroider, såsom testosteron , nandrolon, trenbolon og Sustanon 250. der er mange ressourcer online, som kan hjælpe med nyttig selv indsprøjtning, herunder denne artikel:. hvordan at injicere steroider Det er også meget lettere, hvis du har en ven, der bruger og kan hjælpe med dine første injektioner.

 Klik her for at købe Injicerbare og Oral Steroider fra officielle hjemmeside

Hvem steroid forbindelser til brug for min nybegynder cyklus

Nogen ny i brugen af steroider har ingen viden om, hvordan de vil reagere på disse stoffer. Så det er meget vigtigt at have en god forståelse af forbindelserne, der skal bruges, almindelige bivirkninger, og ideelt set bruge forbindelser med en kort aktivt liv i krop. brugen af sådanne korttidsvirkende steroider vil sikre, at steroid er klart, at kroppen hurtigt beslutte at afslutte cyklus på grund af uønskede bivirkninger.
Nedenfor er et kort resumé af en håndfuld androgene anabolske steroider populære show.

W hich kan anvendes til Steroider Begyndende Cycle

Testosteron (enanthate / cypionate / propionat): . De tre ord i parentes henviser til esteren I enkle vendinger, er esteren bruges til at forsinke frigivelsen af testosteron i systemet, og derfor kan bruges enanthate / cypionate testosteron, hvis du ønsker en langsommere version af testosteron (et aktivt liv på omkring 2 uger), eller propionat testosteron, hvis du ønsker en hurtigere effekt af handling (aktiv liv ~ 2-3 dage). det er værd at bemærke den hurtige handling propionat variation tendens til at være en mere smertefuld injektion, og derfor uønsket for begyndere, der aldrig har injiceret før.

Testosteron er yderst effektiv til at forårsage muskelstyrke og hurtig profit. Forhåbentlig mærke bivirkningerne relateret androgen som muligt aggression, fedtet hud og akne. Testosteron har en høj tendens til at konvertere til østrogen, derfor bivirkninger såsom væskeophobning, og (brystvæv dannelse) Gynecomstia betragtes som mulige (og derfor lægemidler såsom Nolvedex og proviron bør være hånd).

Dianabol: Dianabol er populær blandt begyndere, det er en meget effektiv udvikling af oral steroid muskel . masse Hvis gennemførelsen af en Dianabol cyklus enkelt artikel du tænker, så tag et kig Dianabol FU Cycle -. guide Som med testosteron, Dianabol kan udføre både bivirkninger relateret til androgen og østrogen. at være hepatotoksiske (giftigt for leveren ), som kan udføres kun i en begrænset periode, som de fleste oral.

 Klik her for at købe Injicerbare og Oral Steroider fra officielle hjemmeside


Winstrol: Winstrol er en oral steroid, som ofte resulterer i langt mere stabile gevinster i muskelmasse sammenlignet med smagen af dianabol. Den Winstrol ikke konvertere til østrogen og derfor østrogene bivirkninger bør være af nogen interesse for brugeren. Brugere har ofte en skarpere udseende Winstrol udføres, når sammenlignet med andre steroide på grund af fraværet af enhver væskeophobning af lægemidlet. Hvis du er interesseret i at gøre en Winstrol cyklus, tage et kig på stor artikel FU: Winstrol Cycle – The guide.

nandrolon (også kendt som “deca”) nandrolon decanoat er strukturelt meget lig testosteron imidlertid besidder androgen egenskaber og bliver reduceret østrogen ved en meget lav hastighed. Skønt østrogene bivirkninger tendens til at være begrænset, bivirkninger forbundet med progesteron er af interesse for brugerne og disse bivirkninger forårsage nogle brugere forvirrede, fordi de er ligesom østrogene bivirkninger. Det er afgørende sådanne bivirkninger behandles med en aromatasehæmmer som et konkurrencedygtigt Arimidex at minimere østrogen niveauer, som forhindrer aktivering af progesteron (progesteron østrogen kræves for aktivering). Vær forsigtig med denne steroid, hvis du konkurrere i test sport stof, kan det forblive påvises i kroppen i mange måneder.

Bivirkningerne af steroider første cyklus

Undersøgelse af hver forbindelse, der skal anvendes til det første cyklus for at sikre, at du er bekendt med de mest almindelige bivirkninger forbundet med lægemidlet.
Steroider har androgene egenskaber (såsom dianabol og testosteron) kan forårsage aggression, fedtet hud og akne. Disse side virkninger er mere tilbøjelige til at blive vist i mennesker, der er tilbøjelige til dem, selv om de ofte ikke ved, hvor sandsynligt det er at gå i gang med sin første cyklus af steroider. Men hvis du havde en masse teenage acne er mere end sandsynligt vil være tilbøjelige til fedtet hud og acne, når steroider er udført med bemærkelsesværdige androgene egenskaber, så du måske ønsker at undgå denne type af steroider

 Klik her for at købe Injicerbare og Oral Steroider fra officielle hjemmeside

Efter den første cyklus (PCT)

Det er helt afgørende, at følger en post cyklus terapi siden deres steroid cyklus ophørt. Steroid brug naturlige testosteron produktion i kroppen reduceres, så det er vigtigt at genoprette den naturlige hormonbalance så hurtigt som muligt efter cyklus. Læs vores artikel post cyklus terapi til fuldt ud at forstå begrebet PCT og for at sikre, at de rigtige medicin før start steroid cyklus