Best Ενέσιμα και από του στόματος στεροειδή για Bodybuilding αρχάριους

Canal Health > el > Steroids > Best Ενέσιμα και από του στόματος στεροειδή για Bodybuilding αρχάριους

Νέα για τα στεροειδή; οδηγό αρχαρίων μας εξηγεί οι διάφοροι όροι που χρησιμοποιούνται στον κόσμο των αναβολικών δούμε πώς μπορεί να κατασκευαστεί ένας κύκλος των στεροειδών αρχάριους για να είναι αποτελεσματική, αλλά ασφαλής, και πώς να μειώσει τον κίνδυνο των πιθανών παρενεργειών. Αυτό το άρθρο είναι για ενημερωτικούς σκοπούς μόνο.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ενέσιμα και από του στόματος στεροειδή από την επίσημη ιστοσελίδα

Ένα στεροειδές κύκλο είναι το χρονικό διάστημα που ένα άτομο χρησιμοποιεί αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή (AAS), με το καθένα συχνότητες κύκλος διαρκεί τέσσερις έως 15 εβδομάδες, ανάλογα με τους στόχους των χρηστών, την εμπειρία και τα αναβολικά ένωση (ες) που χρησιμοποιείται. Μια ένωση στεροειδούς αναφέρεται απλά σε μια συγκεκριμένη στεροειδές σε Dianabol, Winstrol ή enanthate τεστοστερόνης, για παράδειγμα. χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα περισσότερες από μία στεροειδή ένωση κατά τη διάρκεια ενός κύκλου είναι γνωστή ως στοίβαγμα.

λεγόμενο « αρχάριος στεροειδές κύκλος” θα περιλαμβάνει τη χρήση ενός ή δύο στεροειδείς ενώσεις, για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ο αρχάριος λέξη χρησιμοποιείται για να περιγράψει κάποιον που δεν έχει προηγούμενη εμπειρία από τη χρήση στεροειδών, ωστόσο, να κατανοήσουν όλους τους κινδύνους που συνεπάγεται η χρήση αυτού του είδους των παράνομων ουσιών και θέλετε να ξεκινήσετε ένα στεροειδές κύκλο (δεν περιλαμβάνει κανέναν ο οποίος είναι αρχάριους έως το βάρος της κατάρτισης – αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να εξετάσει τη χρήση των ουσιών αυτών, έως ότου είναι πολύ πιο κατάρτιση και εμπειρία έχουν κάνει βέλτιστη χρήση των φυσικών ικανότητά τους να χτίσουν μυϊκό ιστό και τη δύναμη).

είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι όποιος θέλει να ξεκινήσει μια κύκλου των στεροειδών ερευνά πρώτη όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα στεροειδή, PCT, τους κινδύνους, τις παρενέργειες και ούτω καθεξής, έτσι ώστε να μπορούν να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το αν πρέπει ή όχι να χρησιμοποιούν στεροειδή.

Ενέσιμα και από του στόματος στεροειδή για B odybuilding Β eginner

Η χρήση ενέσιμων στεροειδών μπορεί να φαίνεται πολύ περίπλοκο για πολλούς αρχάριους χρήστες. Έτσι, κάποιοι μπορούν να επιλέξουν έναν κύκλο που βασίζεται καθαρά από του στόματος στεροειδή για πρώτο κύκλο τους, όπως Dianabol, Anavar ή Winstrol. Αν επιλέξετε να μοναδική οδός από του στόματος καριέρα είναι κάπως περιορισμένη σε ότι οι ενώσεις μπορούν να εκτελεστούν, και η δόση και η διάρκεια της στεροειδούς κύκλου τους (που οφείλεται σε διάφορα προφορικές εξετάσεις είναι τοξική για το ήπαρ).

Πάρτε το μεγάλο βήμα και επιθυμούν τη χρήση των ενέσιμων ενώσεων επιτρέπει τη χρήση ενός ευρέος φάσματος των στεροειδών, όπως η τεστοστερόνη , νανδρολόνη, τρενβολόνη και Sustanon 250. υπάρχουν πολλοί πόροι στο διαδίκτυο που μπορεί να σας βοηθήσει με χρήσιμες αυτο ένεση, συμπεριλαμβανομένων αυτό το άρθρο:. πώς να κάνετε την ένεση στεροειδών επίσης, είναι πολύ πιο εύκολο αν έχετε ένα φίλο που χρησιμοποιεί και μπορεί να βοηθήσει με την πρώτη ενέσεις σας.

 Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ενέσιμα και από του στόματος στεροειδή από την επίσημη ιστοσελίδα

Των οποίων οι στεροειδείς ενώσεις για χρήση για τον κύκλο αρχάριο μου

Κάποιος νέος στη χρήση των στεροειδών δεν έχουν καμία γνώση για το πώς θα αντιδράσουν σε αυτές τις ουσίες. Έτσι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μια καλή κατανόηση των ενώσεων που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν, συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες, και ιδανικά χρήση ενώσεων με μια σύντομη ενεργό ζωή στην του σώματος. η χρήση αυτών των στεροειδών βραχείας δράσης θα εξασφαλίσει ότι το στεροειδές είναι σαφές ότι το σώμα να αποφασίσει γρήγορα για να τελειώσει τον κύκλο οφείλεται σε ανεπιθύμητες παρενέργειες.
Παρακάτω είναι μια σύντομη περίληψη μιας χούφτας ανδρογόνα αναβολικά στεροειδή δημοφιλές show.

W hich μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στεροειδή Αρχίζοντας Cycle

Η τεστοστερόνη (enanthate / cypionate / propionate): . Οι τρεις λέξεις σε παρένθεση αναφέρονται σε εστέρα Με απλά λόγια, ο εστέρας χρησιμοποιείται για να καθυστερήσει την απελευθέρωση της τεστοστερόνης στο σύστημα και ως εκ τούτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί enanthate / cypionate τεστοστερόνης, αν θέλετε μια πιο αργή εκδοχή της τεστοστερόνης (ένας ενεργός ζωή περίπου 2 εβδομάδες) ή propionate τεστοστερόνης, αν θέλετε ένα πιο γρήγορο αποτέλεσμα της δράσης (ενεργό ζωή ~ 2-3 ημέρες). αξίζει να σημειωθεί η ταχεία μεταβολή προπιονικό δράση τείνει να είναι πιο επώδυνη ένεση, και ως εκ τούτου ανεπιθύμητο για αρχάριους που ποτέ εγχέεται πριν.

η τεστοστερόνη είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για να προκαλέσει μυϊκή δύναμη και γρήγορα κέρδη. Ενδεχομένως παρατηρήσετε τις παρενέργειες που σχετίζονται με ανδρογόνο όσο το δυνατόν επιθετικότητα, λιπαρό δέρμα και την ακμή. η τεστοστερόνη έχει μια υψηλή τάση να μετατρέπει σε οιστρογόνα, κατά συνέπεια, παρενέργειες όπως κατακράτηση υγρών, και (σχηματισμός ιστών του μαστού) Gynecomstia να θεωρηθεί ως πιθανή (και συνεπώς φάρμακα όπως Nolvedex και Proviron θα πρέπει να είναι το χέρι).

Dianabol: Dianabol είναι δημοφιλής με τους αρχάριους, είναι μια πολύ αποτελεσματική ανάπτυξη του στόματος στεροειδών μυών . μάζα Εάν η εκτέλεση ενός κύκλου Dianabol μόνο άρθρο σκέφτεστε, τότε ρίξτε μια ματιά Dianabol FU κύκλος -. ο οδηγός Όπως και με την τεστοστερόνη, Dianabol μπορεί να εκτελέσει και τις δύο παρενέργειες που σχετίζονται με ανδρογόνων και οιστρογόνων. για να είναι ηπατοτοξική (τοξική για το ήπαρ ), η οποία μπορεί να εκτελεστεί μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, καθώς τα περισσότερα από το στόμα.

 Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ενέσιμα και από του στόματος στεροειδή από την επίσημη ιστοσελίδα


Winstrol: Winstrol είναι ένα προφορικό στεροειδές που συχνά οδηγεί σε πολύ πιο σταθερή αύξηση της μυϊκής μάζας σε σχέση με τη γεύση του Dianabol. Το Winstrol δεν μετατρέπει σε οιστρογόνα και, ως εκ τούτου οιστρογονική παρενέργειες θα πρέπει να είναι κανένα ενδιαφέρον για το χρήστη. Οι χρήστες έχουν συχνά μια έντονη εμφάνιση Winstrol γίνεται σε σύγκριση με άλλα στεροειδή, λόγω της απουσίας οποιασδήποτε κατακράτηση νερού του φαρμάκου. Αν σας ενδιαφέρει να κάνει έναν κύκλο Winstrol, ρίξτε μια ματιά στην τεράστια FU άρθρο: Winstrol κύκλου – Ο οδηγός.

νανδρολόνη (επίσης γνωστή ως “δεκα”) nandrolone decanoate είναι δομικά πολύ παρόμοια με την τεστοστερόνη, όμως, έχουν ανδρογόνο ιδιότητες και γίνεται μειωμένη οιστρογόνων σε ένα πολύ χαμηλό ποσοστό. Παρά το γεγονός ότι οιστρογονική παρενέργειες τείνουν να είναι περιορισμένες, οι παρενέργειες που συνδέονται με την προγεστερόνη παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τους χρήστες και αυτά παρενέργειες προκαλούν ορισμένοι χρήστες σύγχυση, επειδή είναι σαν οιστρογονική παρενέργειες. είναι οι βασικές τέτοιες παρενέργειες θεραπεία με έναν αναστολέα αρωματάσης ως ανταγωνιστικό Arimidex για την ελαχιστοποίηση των επιπέδων των οιστρογόνων η οποία εμποδίζει την ενεργοποίηση της προγεστερόνης (απαιτείται προγεστερόνης οιστρογόνων για την ενεργοποίηση). να είστε προσεκτικοί με αυτό το στεροειδές, αν ανταγωνίζονται σε δοκιμές αθλήματα φάρμακο, μπορεί να παραμείνει ανιχνεύσιμη στο σώμα για πολλούς μήνες.

Οι παρενέργειες των στεροειδών πρώτου κύκλου

Διερεύνηση της κάθε ένωσης που θα χρησιμοποιηθεί για τον πρώτο της κύκλο για να εξασφαλιστεί ότι είστε ενήμεροι για τις πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με το φάρμακο.
Τα στεροειδή έχουν ανδρογόνο ιδιότητες (όπως Dianabol και την τεστοστερόνη) μπορεί να προκαλέσει επιθετικότητα, λιπαρό δέρμα και την ακμή. Αυτές οι ανεπιθύμητες επιδράσεις είναι πιο πιθανό να εμφανιστεί σε ανθρώπους που είναι επιρρεπείς σε αυτά, αν και συχνά δεν ξέρουν πόσο πιθανό είναι να ξεκινήσει τον πρώτο της κύκλο των στεροειδών. Ωστόσο, εάν είχατε πολλά εφηβική ακμή είναι περισσότερο από πιθανό ότι θα είναι επιρρεπείς σε λιπαρό δέρμα και ακμή όταν τα στεροειδή εκτελούνται με αξιοσημείωτη ανδρογόνο ιδιότητες, έτσι ώστε να μπορεί να θέλετε να αποφύγετε αυτό το είδος των στεροειδών

 Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε ενέσιμα και από του στόματος στεροειδή από την επίσημη ιστοσελίδα

Μετά τον πρώτο κύκλο (PCT)

Είναι απολύτως ζωτικής σημασίας που ακολουθεί μια θεραπεία κύκλος θέση από το στεροειδές κύκλο τους σταμάτησε. Χρήση στεροειδών φυσική παραγωγή τεστοστερόνης στο σώμα σας μειώνεται, γι ‘αυτό είναι ζωτικής σημασίας να αποκατασταθεί η φυσική ορμονική ισορροπία, το συντομότερο δυνατό μετά τον κύκλο. Παρακαλώ διαβάστε το άρθρο μετά τον κύκλο μας θεραπεία για να κατανοήσουν πλήρως την έννοια της PCT και να βεβαιωθείτε ότι τα σωστά φάρμακα πριν από την έναρξη του κύκλου στεροειδών