Best Injecteerbare en orale steroïden voor Bodybuilding beginners

Canal Health > nl > steroids > Best Injecteerbare en orale steroïden voor Bodybuilding beginners

Nieuw voor steroïden? Guide Onze beginner verklaart de verschillende termen die worden gebruikt in de wereld van anabole zien hoe een cyclus van steroïden beginners kan worden geconstrueerd om doeltreffend te zijn, maar veilig, en hoe u het risico van mogelijke bijwerkingen te verminderen. Dit artikel is alleen voor informatieve slechts doeleinden.

Klik hier om injecteerbare en orale steroïden van Official Website Kopen

Een steroïde cyclus is de tijd die een persoon gebruikt anabole steroïden (AAS), waarbij elke cyclus frequenties die vier tot 15 weken, afhankelijk user doelen, ervaring en anabole verbinding (en) gebruikt. Een steroïdeverbinding verwijst naar een bepaalde steroïd Dianabol, Winstrol of testosteron enanthaat, bijv. gelijktijdig via meer dan een steroïde verbinding tijdens een cyclus bekend als stapelen.

een zogenaamde ” beginner steroïde cyclus” zou het gebruik van één of twee steroidverbindingen omvatten, een beperkte periode. de beginner woord wordt gebruikt om iemand die geen eerdere ervaring van het gebruik van steroïden te beschrijven, echter, begrijpt alle risico’s verbonden aan het gebruik van dit soort illegale stoffen en willen een steroïde cyclus (start omvat niet iedereen die een beginner tot krachttraining – deze mensen moeten niet te overwegen het gebruik van deze stoffen, totdat ze zijn veel meer training en ervaring hebben een optimaal gebruik van hun natuurlijke vermogen om spiermassa en kracht op te bouwen) gemaakt.

het is van groot belang dat iedereen die wil beginnen met een cyclus van steroïden onderzoekt eerst zoveel mogelijk over steroïden, PCT, risico’s, bijwerkingen en ga zo maar door, zodat ze een weloverwogen beslissing over het al dan niet om steroïden te gebruiken, kunnen te maken.

Injecteerbare en orale steroïden voor B odybuilding B eginner

Het gebruik van injecteerbare steroïden kan te ingewikkeld voor veel beginnende gebruikers lijken. Dus, sommige kunnen kiezen voor een cyclus op basis van louter orale steroïden voor hun eerste cyclus als Dianabol, Anavar of Winstrol. Als u kiest voor eenmalige orale carrière pad zijn enigszins beperkt in dat de verbindingen kunnen worden uitgevoerd, en de dosering en de steroïde cyclus (door verscheidene orale examens toxisch voor de lever).

Neem een duik en die het gebruik van injecteerbare samenstellingen maakt het gebruik van een breed scala van steroïden, zoals testosteron , nandrolon, trenbolon en Sustanon 250. Er zijn veel online bronnen die u kunnen helpen met nuttige zelf -injectie, met inbegrip van dit artikel:. hoe steroïden te injecteren Het is ook veel makkelijker als je een vriend die gebruikt en kan helpen met uw eerste injectie.

 Klik hier om injecteerbare en orale steroïden van Official Website Kopen

Wiens steroïde verbindingen voor gebruik voor mijn beginners cyclus

Iemand nieuw in het gebruik van steroïden hebben geen kennis van hoe ze zullen reageren op deze stoffen. Het is dus heel belangrijk om een goed begrip van de verbindingen te gebruiken, vaak voorkomende bijwerkingen, en ideaal te gebruiken verbindingen met een korte actieve leven in de lichaam. het gebruik van dergelijke kortwerkende steroïden zal ervoor zorgen dat de steroïde is duidelijk dat het lichaam snel beslissen om de cyclus te beëindigen als gevolg van ongewenste neveneffecten.
Hieronder volgt een korte samenvatting van een handvol van androgene anabole steroïden populaire show.

W orden kan worden gebruikt voor Steroïden Beginning Cycle

Testosteron (enanthaat / cypionate / propionaat): . De drie woorden tussen haakjes verwijzen naar de ester In eenvoudige termen, wordt de ester gebruikt om de vrijlating van testosteron in het systeem te vertragen en kan daarom worden gebruikt enanthaat / cypionate testosteron als je een tragere versie van testosteron (een actief leven van ongeveer 2 weken) of propionaat testosteron als je een snellere effect van de actie willen (actief leven ~ 2-3 dagen). Opvallend is de snelle actie propionaat variatie heeft de neiging om een pijnlijke injectie, en daarom ongewenst voor beginners die nog nooit eerder ingespoten.

Testosteron is zeer effectief om spierkracht en snelle winsten veroorzaken. Hopelijk ziet de bijwerkingen gerelateerd androgene mogelijk agressie, vette huid en acne. Testosteron heeft een sterke neiging om te zetten naar oestrogeen, bijgevolg, bijwerkingen, zoals het vasthouden van vocht, en (weefselvorming borst) Gynecomstia worden beschouwd als mogelijk (en dus drugs zoals Nolvedex en Proviron moeten zijn hand).

Dianabol: Dianabol is populair bij beginners, het is een zeer effectieve ontwikkeling van orale steroïden spier . massa Indien de uitvoering van een Dianabol cyclus enkel artikel u denkt, neem dan een kijkje Dianabol FU Cycle -. de gids Zoals met testosteron, Dianabol kan zowel bijwerkingen die verband houden met androgeen en oestrogeen uit te voeren. om ​​hepatotoxische zijn (giftig voor de lever ), die kan worden uitgevoerd slechts voor een beperkte periode als de meeste orale.

 Klik hier om injecteerbare en orale steroïden van Official Website Kopen


Winstrol: Winstrol is een orale steroïde wat vaak resulteert in een veel stabielere winst in spiermassa in vergelijking met de smaak van Dianabol. De Winstrol niet converteren naar oestrogeen en dus oestrogene bijwerkingen mag niet van belang zijn voor de gebruiker. Gebruikers hebben vaak een scherper uiterlijk Winstrol wordt uitgevoerd in vergelijking met andere steroïde te wijten aan het ontbreken van het vasthouden van water van het geneesmiddel. Als u geïnteresseerd bent in het maken van een Winstrol cyclus, neem een kijkje op groot artikel FU: Winstrol Cycle – de gids.

nandrolon (ook bekend als “deca”) nandrolon decanoaat structureel zeer vergelijkbaar met testosteron, maar bezitten androgene eigenschappen en wordt gereduceerd oestrogeen tegen een zeer lage prijs. Hoewel oestrogene bijwerkingen meestal beperkt, bijwerkingen geassocieerd met progesteron voor gebruikers van belang en deze bijwerkingen hebben sommige gebruikers verward omdat ze als oestrogene bijwerkingen. essentieel dergelijke bijwerkingen worden behandeld met een aromataseremmer als concurrerende Arimidex om oestrogeen te minimaliseren die activering van progesteron (progesteron oestrogeen nodig voor activering) voorkomt. Wees voorzichtig met deze steroïden als je concurreren in de sport drugs testen, kan het detecteerbaar in het lichaam blijven voor vele maanden.

De bijwerkingen van steroïden eerste cyclus

Onderzoek van elke verbinding te worden gebruikt voor de eerste cyclus om ervoor te zorgen dat u zich bewust van de meest voorkomende bijwerkingen geassocieerd met het geneesmiddel zijn.
Steroïden hebben androgene eigenschappen (zoals Dianabol en testosteron) kan agressie, vette huid en acne veroorzaken. Deze bijwerkingen effecten hebben meer kans om te verschijnen in mensen die gevoelig zijn voor hen, maar ze weten vaak niet hoe waarschijnlijk het is om te beginnen aan de eerste cyclus van steroïden. echter, als je had veel van tiener acne is meer dan waarschijnlijk gaat worden gevoelig voor vette huid en acne toen steroïden worden uitgevoerd met een opmerkelijke androgene eigenschappen, zodat je zou willen dit soort steroïden te voorkomen

 Klik hier om injecteerbare en orale steroïden van Official Website Kopen

Na de eerste cyclus (PCT)

Het is absoluut noodzakelijk dat een post cyclus therapie volgt, omdat hun steroïde cyclus stopgezet. Steroïden gebruiken natuurlijke productie van testosteron in het lichaam wordt verlaagd, dus het is van vitaal belang om de natuurlijke hormonale evenwicht zo spoedig mogelijk na de cyclus te herstellen. Lees ons artikel post cyclus therapie om volledig te begrijpen het concept van de PCT en ervoor te zorgen dat de juiste medicijnen voordat steroïde cyclus