Beste Injiserbare og orale steroider for kroppsbygging Beginner

Canal Health > no > Steroids > Beste Injiserbare og orale steroider for kroppsbygging Beginner

Nytt for steroider? Vår nybegynner guide forklarer de ulike begrepene som brukes i verden av anabole se hvordan en syklus av steroider nybegynnere kan være konstruert for å være effektive, men trygg, og hvordan du kan redusere risikoen for mulige bivirkninger. Denne artikkelen er bare til informasjons formål.

Klikk her for å kjøpe injiserbare og orale steroider fra offisielle nettsted

Et steroid syklus er lengden av tiden en person bruker anabole androgene steroider (AAS), med hver syklus frekvenser som varer fire til 15 uker, avhengig av brukerens mål, erfaring og anabole forbindelse (r) som benyttes. En steroidforbindelse bare refererer til en spesiell steroid i Dianabol, Winstrol eller testosteron enanthate, f.eks. samtidig under anvendelse av mer enn en steroidforbindelse i løpet av en syklus som er kjent som stabling.

en såkalt ” begynner steroid syklus” ville innebære bruk av en eller to steroidforbindelser, for en begrenset tidsperiode. nybegynneren ordet er brukt for å beskrive noen som ikke har tidligere erfaring med å bruke steroider, men forstår alle risikoer forbundet med bruk av denne type illegale stoffer, og ønsker å starte en steroid syklus (inkluderer ikke alle som er en nybegynner til vekttrening – disse menneskene bør ikke vurdere bruken av disse stoffene før de er mye mer trening og erfaring har gjort optimal bruk av deres naturlige evne til å bygge muskelvev og styrke).

det er svært viktig at alle som ønsker å starte en syklus av steroider først undersøker mye som mulig om steroider, PCT, risiko, bivirkninger og så videre, slik at de kan ta en avgjørelse om hvorvidt eller ikke å bruke steroider.

Injiserbare og muntlig steroider for B odybuilding B eginner

Bruken av injiserbare steroider kan virke for komplisert for mange nybegynnere. Så, kan noen velge en syklus basert utelukkende orale steroider for sin første syklus som Dianabol, Anavar eller Winstrol. Hvis du velger å enkelt oral karriere vei er noe begrenset i at forbindelsene kan utføres, og deres dosering og varighet av steroid syklus (på grunn av flere orale undersøkelser være giftig for leveren).

Ta satse og ønske anvendelse av injiserbare forbindelser tillater bruk av et bredt spekter av steroider, slik som testosteron , nandrolon, trenbolone og Sustanon 250. Det er mange ressurser på nettet som kan hjelpe med nyttig selvinjeksjon, inkludert denne artikkelen. hvordan du injiserer steroider Det er også mye lettere hvis du har en venn som bruker og kan hjelpe deg med dine første injeksjoner.

 Klikk her for å kjøpe injiserbare og orale steroider fra offisielle nettsted

Hvem steroid forbindelser til bruk for min nybegynner syklus

Noen ny i bruk av steroider har ingen kunnskap om hvordan de vil reagere på disse stoffene. Så det er veldig viktig å ha en god forståelse av forbindelsene som skal brukes, vanlige bivirkninger, og ideelt sett bruke forbindelser med en kort aktivt liv i kroppen. bruken av slike kortvirkende steroider vil sikre at steroidet er klart at kroppen raskt bestemmer seg for å avslutte syklusen på grunn av uønskede bivirkninger.
Nedenfor følger en kort oppsummering av en håndfull av androgene anabole steroider populære show.

W jør kan brukes for steroider Begin Cycle

Testosteron (enanthate / cypionate / propionate): . De tre ordene i parentes refererer til ester Enkelt sagt, er ester brukes til å utsette utgivelsen av testosteron i systemet og kan derfor brukes enanthate / cypionate testosteron hvis du vil ha en langsommere versjon av testosteron (et aktivt liv på ca 2 uker) eller propionat testosteron hvis du ønsker en raskere effekt av tiltak (aktiv livs ~ 2-3 dager). det er verdt å merke seg den raske handlingen propionate variasjon tendens til å være en mer smertefull injeksjon, og derfor uønsket for nybegynnere som aldri injisert før.

Testosteron er svært effektiv til å forårsake muskelstyrke og rask fortjeneste. Forhåpentligvis merker bivirkninger relatert androgene som mulig aggresjon, fet hud og akne. Testosteron har en høy tendens til å konvertere til østrogen, og følgelig bivirkninger som væskeretensjon, og (dannelse brystvev) Gynecomstia vurderes som mulige (og derfor stoffer som Nolvedex og Proviron bør være hånd).

Dianabol: Dianabol er populær blant nybegynnere, det er en veldig effektiv utvikling av oral steroid muskel . masse Dersom gjennomføring av en Dianabol syklusen enkelt artikkel du tenker, så ta en titt Dianabol FU Cycle -. Guiden Som med testosteron, Dianabol kan utføre både bivirkninger relatert til androgen og østrogen. for å være hepatotoxic (giftig for leveren ), som kan utføres bare for en begrenset periode som de fleste muntlig.

 Klikk her for å kjøpe injiserbare og orale steroider fra offisielle nettsted


Winstrol: Winstrol er en muntlig steroid som ofte resulterer i mye mer stabile gevinster i muskelmasse i forhold til smaken av Dianabol. Den Winstrol ikke konverterer til østrogen og derfor østrogen bivirkninger bør være av ingen interesse for brukeren. Brukere har ofte en skarpere utseende Winstrol utføres når sammenlignet med andre steroide på grunn av fravær av noe vann oppbevaring av stoffet. Hvis du er interessert i å gjøre en Winstrol syklus, ta en titt på stor artikkel FU: Winstrol Cycle – The guide.

Nandrolone (også kjent som “deca”) nandrolon decanoate er strukturelt svært lik testosteron, men har androgene egenskaper og blir redusert østrogen til en svært lav pris. Selv om østrogen bivirkninger tendens til å være begrenset, bivirkninger forbundet med progesteron er av interesse for brukerne, og disse bivirkninger føre til at noen brukere forvirret fordi de er som østrogene bivirkninger. Det er viktig at slike bivirkninger er behandlet med en aromataseinhibitor som en konkurrerende anastrozol for å minimalisere østrogennivå som hindrer aktivering av progesteron (progesteron østrogen som er nødvendig for aktivering). Vær forsiktig med denne steroid hvis du konkurrerer i idrett narkotika testing, kan det fortsatt være synlig i kroppen i mange måneder.

Bivirkningene av steroider første syklus

Undersøkelse av hver forbindelse som skal brukes for sin første syklus for å sikre at du er klar over de vanligste bivirkninger forbundet med stoffet.
Steroider har androgene egenskaper (for eksempel Dianabol og testosteron) kan føre til aggresjon, fet hud og akne. Disse side effektene er mer sannsynlig å dukke opp i folk som er utsatt for dem, selv om de ofte ikke vet hvor sannsynlig det er å ta fatt på sin første syklus av steroider. Men hvis du hadde mye teenage akne er mer enn sannsynlig kommer til å være utsatt for fet hud og kviser når steroider er utført med bemerkelsesverdig androgene egenskaper, slik at du kan være lurt å unngå denne typen steroider

 Klikk her for å kjøpe injiserbare og orale steroider fra offisielle nettsted

Etter den første syklusen (PCT)

Det er helt avgjørende at følger en post syklus terapi siden deres steroid syklus opphørt. Steroider naturlig testosteron produksjonen i kroppen din er redusert, så det er viktig å gjenopprette den naturlige hormonbalansen så snart som mulig etter syklus. Vennligst les vår artikkel svar syklus terapi for å fullt ut forstå begrepet PCT og å sørge for at de riktige medisinene før du starter steroid syklus