Cel mai bun injectabili si orale pentru culturism Începător

Canal Health > ro > Steroids > Cel mai bun injectabili si orale pentru culturism Începător

Nou pentru steroizi? Ghid de începător noastre explică diferiții termeni utilizați în lumea anabolizant vedea cum un ciclu de steroizi începători pot fi construite pentru a fi eficace, dar în condiții de siguranță, precum și modul de a reduce riscul de reacții adverse posibile. Acest articol este informativ scop numai.

Click aici pentru a cumpara Steroizii injectabili și orale din site-ul oficial

Un ciclu de steroizi este durata de timp o persoană care utilizează steroizi anabolizanti androgen (AAS), cu fiecare frecvențe ciclu , cu durata de patru până la 15 săptămâni, în funcție de obiectivele de utilizator, experiența și compusul anabolizanți (e) utilizat. Un compus steroid pur și simplu se referă la o anumită steroizi în Dianabol, Winstrol sau testosteron enantat, de exemplu. folosind simultan mai mult de un compus steroidic în timpul unui ciclu este cunoscut sub numele de stivuire.

un așa-numitul ” ciclu de steroizi începător” ar implica utilizarea unuia sau a doi compuși steroizi, pentru un număr limitat perioada de timp. cuvântul incepator este folosit pentru a descrie pe cineva care nu are nici o experiență anterioară de a folosi steroizi, cu toate acestea, să înțeleagă toate riscurile implicate în utilizarea acestui tip de substanțe ilegale și doresc să înceapă un ciclu de steroizi (nu include orice persoană care este începător la formare în greutate – acești oameni nu ar trebui să ia în considerare utilizarea acestor substanțe până când acestea sunt mult mai de formare și de experiență au făcut o utilizare optimă a capacității lor naturale de a construi tesut muscular si puterea).

este extrem de important ca oricine care vrea să înceapă o ciclu de steroizi investighează mai întâi cât de mult posibil despre steroizi, PCT, riscuri, efecte secundare și așa mai departe, astfel încât acestea să poată lua o decizie în cunoștință de cauză dacă sunt sau nu de a folosi steroizi.

Steroizii injectabili si orale pentru B odybuilding B eginner

Utilizarea de steroizi injectabile poate parea prea complicat pentru mulți utilizatori începători. Deci, unele pot opta pentru un ciclu pe bază de steroizi pur pe cale orala pentru primul lor ciclu ca Dianabol, Anavar sau Winstrol. Dacă alegeți să o singură cale de carieră orală sunt oarecum limitate în compușii pot fi efectuate, iar doza și durata ciclului de steroizi lor ( din cauza mai multor examene orale fi toxice pentru ficat).

Ia un pas hotărâtor și dorește utilizarea compușilor injectabile permite utilizarea unei game largi de steroizi, cum ar fi testosteronul , nandrolon, trenbolon și Sustanon 250. Există multe resurse on – line , care poate ajuta cu sine utilă de injectare, inclusiv acest articol:. cum de a injecta steroizi , este , de asemenea , mult mai ușor , dacă aveți un prieten care utilizează și poate ajuta cu primele dvs. preparate injectabile.

 Click aici pentru a cumpara Steroizii injectabili și orale din site-ul oficial

Compuși steroizi pentru a cărui utilizare pentru ciclul meu incepator

Cineva nou în utilizarea de steroizi nu au nici cunoștințe despre modul în care vor reacționa la aceste substanțe. Deci, este foarte important să avem o bună înțelegere a compușilor care urmează să fie utilizate, reacții adverse frecvente, și în mod ideal , utilizați compuși cu o viață activă scurtă în corp. utilizarea unor astfel de steroizi cu acțiune scurtă se va asigura că steroidul este clar ca organismul să decidă rapid pentru a termina ciclul din cauza efectelor secundare nedorite.
Mai jos este un scurt rezumat al unui pumn de steroizi anabolizanți androgenice show – populare.

W hich pot fi folosite pentru a Steroizi Început Ciclul

Testosteron (enantat / cipionat / propionat) , : . Cele trei cuvinte din paranteză se referă la esterul In termeni simpli, esterul este utilizat pentru a întârzia eliberarea de testosteron în sistem și , prin urmare , poate fi utilizat enantat / testosteron cipionat , dacă doriți o mai lent versiune de testosteron (o viață activă de aproximativ 2 săptămâni) sau propionat de testosteron în cazul în care doriți un efect mai rapid al acțiunii (viața activă ~ 2-3 zile). este demn de remarcat rapidă variația de acțiune propionat de etil tinde să fie o injecție mai dureroasă, și , prin urmare , de nedorit pentru incepatori , care nu au injectat mai înainte.

Testosteronul este extrem de eficient pentru a determina puterea musculara si profituri rapide. să sperăm că vor observa efectele adverse legate de androgenică posibil agresiune, tenul gras și acnee. Testosteronul are o tendință ridicată de a converti la estrogeni, în consecință, reacții adverse , cum ar fi retenția de lichide, și (formarea de tesut mamar) Gynecomstia considerate ca fiind posibile (și , prin urmare , medicamente , cum ar fi Nolvedex și Proviron ar trebui să fie de mână).

Dianabolul: Dianabolul este popular cu începători, aceasta este o dezvoltare foarte eficientă a mușchiului steroizi pe cale orala . Masa Dacă executarea unui singur articol ciclu Dianabolul te gândești, apoi să ia o privire Dianabolul FU ciclul -. Ghidul Ca si in cazul testosteronului, Dianabolul poate efectua ambele reacții adverse legate de androgeni si estrogeni. pentru a fi hepatotoxice (toxic pentru ficat ), care poate fi executat numai pentru o perioadă limitată de timp , ca majoritatea orală.

 Click aici pentru a cumpara Steroizii injectabili și orale din site-ul oficial


Winstrol: Winstrol este un steroid pe cale orala , care de multe ori duce la câștiguri mult mai stabile in masa musculara , comparativ cu gustul Dianabol. Winstrol nu se converti la estrogeni și efecte secundare , prin urmare , estrogenice ar trebui să fie de nici un interes pentru utilizator. Utilizatorii au adesea un aspect mai Winstrol se realizează , în comparație cu alte steroidian din cauza absenței oricărei retenție de apă a medicamentului. Dacă sunteți interesat în a face un ciclu Winstrol, să ia o privire la mare FU articol: Winstrol ciclu – Ghidul.

Nandrolon ( de asemenea , cunoscut ca “deca”) nandrolon decanoat este structural foarte similar cu testosteron, cu toate acestea, posedă proprietăți androgenice și devine redus estrogen cu o rată foarte scăzută. cu toate că efectele secundare estrogene tind să fie limitate, efectele secundare asociate cu progesteron sunt de interes pentru utilizatori și acestea reacţii adverse provoca unii utilizatori confuz , deoarece acestea sunt ca efecte secundare estrogenice. este astfel de efecte secundare esențiale sunt tratate cu un inhibitor de aromatază ca un Arimidex competitiv pentru a minimiza nivelurile de estrogen , care previne activarea de progesteron (progesteron de estrogen necesar pentru activarea). Fii atent cu acest steroid în cazul în care concurează în sport testarea de droguri, acesta poate rămâne detectabil în organism timp de mai multe luni.

Efectele secundare ale steroizilor primului ciclu

Investigarea fiecărui compus care urmează să fie utilizat pentru primul său ciclu pentru a se asigura că sunteți conștienți de efectele secundare cele mai frecvente asociate cu droguri.
Steroizii au proprietăți androgenice (cum ar fi Dianabol si testosteron) poate provoca agresivitate, tenul gras și acnee. Acestea din partea efectele sunt mult mai probabil să apară la persoanele care sunt predispuse la ei, cu toate că de multe ori nu știu cât de probabil este să se angajeze pe primul său ciclu de steroizi. cu toate acestea, dacă ați avut o mulțime de acnee adolescente este mai mult decât probabil va fi predispuse la tenul gras si acnee atunci cand steroizi sunt executate cu proprietati androgenice remarcabile , astfel s -ar putea dori să evite acest tip de steroizi

 Click aici pentru a cumpara Steroizii injectabili și orale din site-ul oficial

Dupa primul ciclu (PCT)

Este absolut vital ca urmeaza o terapie post ciclu , deoarece ciclul lor de steroizi a încetat. Utilizarea de steroizi producția de testosteron natural din corpul tau este redus, deci este vital pentru a restabili echilibrul natural al hormonilor cât mai curând posibil după ciclu. Vă rugăm să citiți ciclul nostru articol postare terapie pentru a înțelege pe deplin conceptul de PCT și să se asigure că medicamentele corespunzătoare înainte de a începe ciclul de steroizi