Jälleenmyyjät Anadrol Steroidit Online Kauppa

Canal Health > fi > Steroids > Jälleenmyyjät Anadrol Steroidit Online Kauppa

Jälleenmyyjät Anadrol Steroidit

Oxymetholone on voimakas hampaiden anabolinen steroidi, joka alun perin ilmestyi 1960-luvulla tuotemerkillä Anadrol (Syntex) ja Androyd (Park Davis & co.) Tähän päivään Oxymetholone kehon hormoni on yleensä kuvattu Anadrol on paljon piireissä. Kun steroidi wased perin julkaistiin se kehui tilalla erilaisia ​​terapeuttisia etuja. Useita etuja koostui hoidon ruoansulatuskanavan sairaus, heikentää luita sekä anemiaa, sekä kroonisten aliravittuja ongelmia ja myös torjuminen tahansa katabolisen sairauden tai ongelman.

Jälleenmyyjät Anadrol Steroidit alkaen viralliset sivut

Anadrol Toiminnot & Piirteet:

Oxymetholone hormonaalista agentti tunnustettu, kuten Anadrol, on dihydrotestosteroni (DHT) saatu anabolinen steroidi, joka on hyvin läheisesti liittyviä methyldihydrotestosterone. Erityisesti Oxymetholone on DHT kanssa puttinged 2-hydroksimetyleeni tiimi, joka merkittävästi parantaa sen anabolisia toimintaa. On myös C17-alfa alkyloidut (C17-aa) anabolinen steroidi. Tämä kuvaa arkkitehtoninen säätö hormonin klo 17. hiili paikka, jonka avulla se voidaan suullisesti toteutettava. Ilman muutosta valtaosa kehon hormonin varmasti pilalla juuri ennen minkäänlaista lisäansiot voitaisiin saada. Valitettavasti tämä tekee myös Anadrol myrkyllisiä maksaan (ks kielteiset vaikutukset alueella).

Anadrol lugs uskomattoman korkea anabolisia pistemäärä, joka on 3 kertaa enemmän kuin testosteroni. Kuitenkin sen androgeeni pistemäärä on sen sijaan pieni, mutta myös hieman petollinen. Anadrol on yleensä paljon enemmän androgeeni kuin sijoitusta ehdottaa. Metabolia tämän steroidi nopeasti eliminoi 2-hydroksimetyleeniryhmä, ainakin osittain, mikä vähentää hormonin methyldihdrotestosterone.

Jälleenmyyjät Anadrol Steroidit alkaen viralliset sivut

Tulokset Anadrol:

Vaikutukset Anadrol tehdä ilman huolta muutamia parhaita keskuudessa anabolisia steroideja. Tämä on enimmäkseen otettu huomioon muun yksi tehokkaimmista steroidit siellä, nimenomaan reseptiä markkinoilla, ja myös tulokset varmasti nopeasti. Anadrol on vain yksi premier massan rakennetta steroideja, sekä se dramaattisesti parantaa yksilön sitkeys. Tämä steroidi on niin nopeasti tehokas se ei ole harvinaista, että erityistä saada niin kauan kuin 20-30lbs vain 4-6 viikkoa täydellisen käytön. Muutamia tämän aivan varmasti olemaan veden paino. Anadrol on ei-aromatizing steroideja, mutta se on vain yksi vähemmistö ei-aromatizing steroideja ja myös yksi ainoa DHT aineita, jotka on erittäin estrogeenisiä. Vedenpidätyskyvyn voidaan hallita, mutta tämä varmasti kestää jonkin vaivaa muodossa anti-estrogeeni lääkitys sekä ruokavalion kuuri.

Jälleenmyyjät Anadrol Steroidit alkaen viralliset sivut

Seurauksena sen nopeavaikutteisten luonne, yksi tavalliseen aikaan tehostamis- ammattimainen urheilija täydentää Anadrol on frontend uuden massan saaminen tai off-season vaiheessa. Usein kuvattu käynnistämisessä, tämä on varmasti tehdä nopeita voittoja, kun taas hitaammin ruiskeena steroidit ovat rakentamassa järjestelmässä. Tämä tuo meidät ratkaiseva seikka; Anadrol ei ole pohja steroidi vielä melko ylimääräinen steroidi, joka voi osaltaan yleistä pinoon. Ne, jotka luottavat Anadrol yksin varmasti löytää nopeita voittoja tapahtua, mutta he löytävät ne menevät pois yhtä nopeasti, kun kuviota ei jatka pohja steroideja kuten testosteronia, Nandrolone tai trenboloniasetaatti.

Jälleenmyyjät Anadrol Steroidit alkaen viralliset sivut

Haittavaikutukset Anadrol:

Anadrol ei ole juuri sitä mitä olisimme varmasti kutsua poikkeuksellisen haittavaikutuksia ystävällinen anabolinen steroidi. Tämä on suuresti Siksi sen käyttö on todella päätyi rajoitettu korjaavat tunteen. Kuitenkin, tulokset voidaan ohjata useimmissa tapauksissa. Tunnistaakseen sivuvaikutuksia Anadrol, olemme todella rikki ne alas oikealle niiden eri ryhmään kaikki tarvittavat tiedot sinun. viime huomioon, valvontaan ylimääräinen vesi säilyttäminen on erittäin tärkeää. Jos ylimääräinen vesi säilyttäminen riistäytyy käsistä sillä voisi olla haitallinen vaikutus verenpaineeseen. androgeeni luonne Anadrol laukaisee tämän steroidi on riittämätön valinta naisilla. Käyttämällä Oxymetholone johtaa varmasti intensiivistä virilization oireita, kuten fyysisen kehon hiusten kasvua, syventäminen vocal sointuja ja klitoriksen lisälaite. Monet usein paikantaa sen samoin olla laskeva vaikutus nurin ulottuvuuteen ja myös mainostaa kuukautiset poikkeavuus. Vaikka naiset voivat turvallisesti täydentää joidenkin anabolisia steroideja, tämä ei ole yksi niistä. Naisten pitäisi valita steroideja, joilla on heikentynyt androgeeni luonto.

Jälleenmyyjät Anadrol Steroidit alkaen viralliset sivut