Jos haluat ostaa Steroidit Online Kanadassa

Canal Health > fi > Steroids > Jos haluat ostaa Steroidit Online Kanadassa

Jos haluat ostaa Steroidit Online Kanadassa

Se on yksi vanhimmista ja yleisimmistä kysymyksistä, kun kyse on sekä koulutukseen ja suorituskyky; Miten voin ostaa steroideja? Sisällä että kysymys on olemassa kirjaimellisesti satoja kysymyksiä, jotka seuraavat sen jälkeen, miten ostaa steroideja kuten mistä voin ostaa steroideja, miten voin ostaa steroideja laillisesti, jotka eivät luotan, miten voin pysyä turvassa; lista jatkuu ja jatkuu ja emme ole edes alkaneet koskea käytännön soveltamisesta. Jopa niin, se on maailman monet eivät ymmärrä, ja se on edelleen maailman monet tehdä sopimattomasti. Riippuen siitä, missä me elämme vaikuttaa suuresti, miten ja missä me ostaa steroideja; esimerkiksi sellaisissa paikoissa kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Australiassa muutamia, anabolinen steroidi osto on erittäin tiukka, mutta monissa muissa paikoissa ympäri maailmaa se avoimet markkinat ja ei ole erilainen kuin ostaa hampurilainen tai uuden paidan . Niille, jotka voivat ostaa steroideja avoimesti vapailla markkinoilla vaihtoehtoja on todella rajattomat; sillä me muut olemme melko rajalliset, mutta vaihtoehtoja, sekä hyviä että huonoja tehdä olemassa.

Klikkaa tästä ostaa Steroidit virallisilla verkkosivuilla

Osta Steroidit lääkemääräyksellä Kanadassa

Vuonna 1990 Yhdysvaltain kongressi hyväksyi steroidi Control Act tehokkaasti asettamalla anabolisia steroideja valvottujen aineiden luettelosta. Laskun mukana on vahvistettu vuonna 2004 rangaistus rikkoo tätä lakia erikseen kasvaa. Vaikka monet maat omistavat samanlaisia ​​lainsäädäntö Yleinen harhaluulo on, että steroidit ovat täysin laittomia, koska ne ovat valvottavan aineen luetteloa. Totuus on kuitenkin hieman erilainen; Voimme ostaa steroideja laillisesti hankkimalla reseptiä laillistettu lääkäri. Myönnettäköön, määrä tulee voimakkaasti säännelty ja tyypit anaboliset steroidit ovat melko rajalliset, mutta ne ovat puhtaita, ja ne ovat laillisia.

Klikkaa tästä ostaa Steroidit virallisilla verkkosivuilla

Voit hankkia anabolisia steroideja tällä tavalla sinun on yleensä oltava vähintään 30-vuotias ja hänellä on elinkelpoinen lääketieteellinen syy ostoon; Yleisimmin alhainen testosteroni. Kuitenkin 30-vuotias nyrkkisääntö ei ole aina kiveen, on olemassa poikkeuksia sääntöön, etenkin kun otamme huomioon alhainen testosteroni, koska se ei ole ikää syrjiä. Riippumatta iästä tai syy (t) saamiseksi reseptiä, jos et te in-asiassa on pääsy joitakin parhaista anabolisten steroidien markkinoilla, sekä nauttia turvallisuutta ja mukavuutta lakia.

Klikkaa tästä ostaa Steroidit virallisilla verkkosivuilla

Osta Steroidit Laittomasti Kanadassa

Ostot anaboliset steroidit pimeillä markkinoilla on yleisin tapa ja on olemassa useita vaihtoehtoja mustan pörssin ostoksen. Koska hinta on yleensä halpa johtuu suuren kysynnän ja saatavuus on niin korkea miljoonat ihmiset ostaa steroideja pimeillä markkinoilla joka päivä. Vaikka tämä on helpoin tapa ostaa steroideja sinun täytyy ymmärtää se on myös vaarallisin monia syitä. Aloittaa, jos elämme maassa, kuten Yhdysvalloissa tällaisen osto on laitonta ja voi johtaa raskaisiin sakkoihin ja jopa jonkin aikaa vankilassa. Vaikka tämä rangaistus vaihtelee osavaltioittain in kannalta, miten kovia sitä voidaan soveltaa omaa rikosrekisteriä tai sen puute tulee olemaan merkittävä rooli lopputulokseen, sekä asianajaja-jossa vastaajalla on hänen puolellaan. Useimmissa tapauksissa vain ne, jotka valmistavat näkee vankilassa aikaa, mutta ne, jotka ovat kiinni myyntiä, jos heillä on aiemmin rikosrekisteriä voi nähdä sisälle vankilassa samoin. Lisätietoja ja tätä ei voida yliarvioida, koska demonisointi luonne aihe käsillä, jotka ostavat steroideja vain henkilökohtaiseen käyttöön voi ajoittain saada jäykkä rangaistus jos tuomari päättää tehdä esimerkki.

Klikkaa tästä ostaa Steroidit virallisilla verkkosivuilla

Beyond oikeudellisia seurauksia, jotka ostavat steroideja pimeillä markkinoilla vaarassa ostaa likaisia ​​pyydyksiä, huijatuksi pois rahaa tai ostaa aliannoksen tai sopimatonta steroideja. Koska niin suuri määrä mustassa pörssissä pyydyksiä tehdään maanalainen labs on mahdotonta tietää, miten steriili ja puhdas vaihde on; unsterile vaihde voi aiheuttaa infektioita, jotka voivat aiheuttaa monia ongelmia. Edelleen, koska mustan pörssin lähteistä toimivat rajojen ulkopuolella valvonnan yhteydessä ei ole harvinaista olla huijatuksi; Yleisimmin vastaanottaa väärennettyjä tai väärennettyjen anaboliset steroidit. Jopa niin, vaikka totuus on olemassa, vuosi toisensa jälkeen urheilijat edelleen ostaa steroideja pimeillä markkinoilla usein suckered in alhainen hinta; mutta on se todella sen arvoista? Jos saat pullon Testosteroni-Enanthate 25 dollaria ja se on likainen tai väärennettyjä olet todella saanut paljon? Jos maksat $ 10 pullon Dianabol ja se on alle annosteltua olet todella saanut paljon? Ei tietenkään, olet huijannut ja huuhdeltava rahaa oikealle alas WC; olisit tuottanut korkeaa tuottoa polttamalla rahaa; ainakin niin sinun on tulipalo. Tietenkin on aina riski, että seuraamuksen keskustelimme ja jos näin tapahtuu voit pian löytää oman “Good Deal” ei ollut hyvä ollenkaan.

Klikkaa tästä ostaa Steroidit virallisilla verkkosivuilla

Osta Steroidit Laillisesti ilman reseptiä Kanadassa

Se on vaihtoehto, joka on hyvin harvinaista, ja on hyvin vähän keinoja tässä mielessä, mutta ne ovat olemassa; voit ostaa steroideja ilman reseptiä laillisesti ja turvallisesti. Ilmeisin polku on muuttaa maahan, jossa anti-steroidi lakia ei ole, mutta tämä ei ole todellisuutta useimmille. Jotta me muut, on laillisista lähteistä voimme halutessasi ostaa joka on lupa myydä anabolisten hormonaalista täydentää, jotka ovat turvallisia ja tehokkaita. Käymällä bannerin ylhäällä löydät yksi näistä myyntipisteistä ja vaikka et ehkä löytää 10 dollaria pullo Dianabol mitä löydät ovat tuotteita, jotka on tutkittu, valmistettu steriilissä ympäristössä, joka on kaikki anaboliset ominaisuudet sinulle “re jälkeen, ja alkuun se pois, he tekevät sen laillisesti. Niille, jotka eivät ole koskaan täydennetty anabolisia steroideja ennen, jos otat tätä polkua valmis hämmästymään. Niille, jotka ostavat steroideja säännöllisesti, mutta eivät niin laittomasti ja olet kyllästynyt stressiä sen mukana sinäkin löydät näitä tuotteita olla mahdollisimman anabolisia laatua, sekä antaa paljon kaivattua mielenrauhaa te varmasti haluavat.

Klikkaa tästä ostaa Steroidit virallisilla verkkosivuilla