Kako uporabljati Phentermine uspešno za hujšanje

Canal Health > sl > Phen375 > Kako uporabljati Phentermine uspešno za hujšanje

Kako uporabljati Phentermine uspešno za hujšanje

Fentermin se uporablja z-zdravnik odobril vadbo, spreminjanja vedenja, in zmanjšano kalorično dieto program, ki vam pomaga izgubiti težo. Uporablja se nekatere s prekomerno telesno težo ljudi, kot so tiste, ki so predebeli ali imajo povezane s težo zdravstvene težave. Hujšanje in ohranjanje it off lahko zmanjšali veliko tveganje za zdravje, ki prihajajo z debelostjo, vključno bolezni srca, sladkorno bolezen, visok krvni tlak, in krajšo življenjsko dobo.

Ni znano, kako to zdravilo pomaga ljudem, da izgubijo težo. To je lahko delo z zmanjšanjem apetita, povečanje količine energije, ki jo vaše telo uporablja, ali vplivajo na določene dele možganov. To zdravilo je zaviralec apetita, in spada v razred zdravil, imenovanih simpatomimetičnih aminov.

Kliknite tukaj za nakup Phentermine Od Uradna spletna stran 

Kako uporabljati fentermin

Vzemite to zdravilo z usti, kot vam je naročil zdravnik, praviloma enkrat na dan, 1 uro pred zajtrkom ali 1 do 2 uri po zajtrku. Če je potrebno, se lahko vaš zdravnik prilagodil odmerek vzeti majhen odmerek do 3-krat na dan. Natančno upoštevajte zdravnikova navodila. Jemanje tega zdravila pozno v dan, lahko povzroči težave s spanjem (nespečnost).

Če uporabljate kapsule s podaljšanim sproščanjem, je odmerek običajno jemlje enkrat na dan pred zajtrkom ali vsaj od 10 do 14 ure pred spanjem. Pogoltnite celo zdravil. Ne drobite ali žvečite kapsul s podaljšanim sproščanjem. S tem lahko sprosti vsa zdravila naenkrat, kar povečuje tveganje za pojav neželenih učinkov.

Če uporabljate tablete narejene, da se raztopi v ustih, je odmerek običajno jemlje enkrat na dan zjutraj, s hrano ali brez nje. Najprej posuši vaše roke pred ravnanjem tableto. Dodaj odmerek na vrhu jezikom, dokler se ne raztopi, nato pa jo pogoltniti z vodo ali brez nje.

Odmerek temelji na vašega zdravstvenega stanja in odziva na zdravljenje. Zdravnik vam bo prilagodil odmerek, da bi našli najboljše odmerek za vas. Redno in natančno uporabo tega zdravila, kot je predpisano, da bi dobili največ koristi od njega. Da bi si lažje zapomnili, ga vzemite ob istem času (-e) vsak dan.

To zdravilo je običajno vzame le nekaj tednov naenkrat. To se ne sme jemati z drugimi zaviralcev apetita (glejte tudi poglavje Drug interakcij). Možnost resnih neželenih učinkov, se povečuje z daljšo uporabo tega zdravila in uporabi te droge, skupaj z nekaterimi drugimi prehrana drog.

To zdravilo lahko povzroči odtegnitvenih reakcij, še posebej, če je bila redno uporablja za dolgo časa ali v visokih odmerkih. V takih primerih se lahko pojavijo odtegnitveni simptomi (kot so depresija, huda utrujenost), če nenadoma prenehate jemati tega zdravila. Da bi preprečili odtegnitvene reakcije, vam zdravnik lahko zmanjša odmerek postopoma. Posvetujte se z zdravnikom ali s farmacevtom, več podrobnosti, in morebitne odtegnitvene reakcije takoj poročati.

Redko, nenormalno drog iščejo vedenje (odvisnosti), je mogoče s tem zdravilom. Ne zvišati odmerek, ga vzemite pogosteje ali pa jo uporabite za daljši čas, kot je predpisan. Pravilno ustaviti zdravil, kadar je to predpisano.

To zdravilo lahko prenehajo delovati tudi po tem, ko ste bili jemati za nekaj tednov. Pogovorite se s svojim zdravnikom, če to zdravilo preneha dobro deluje. Ne poveča odmerek, razen če vam je zdravnik. Vaš zdravnik vam lahko, da prenehate z jemanjem tega zdravila.

Kliknite tukaj za nakup Phentermine Od Uradna spletna stran 

Stranski učinki Uporaba Phentermine 

Omotica, suha usta, težave s spanjem, se lahko pojavijo razdražljivost, slabost, bruhanje, driska ali zaprtje. Če ti učinki trajajo ali se poslabšajo, obvestite svojega zdravnika ali farmacevta. Ne pozabite, da vam je zdravnik predpisal to zdravilo, ker je on ali ona je ocenil, da je korist za vas večja od tveganja za pojav neželenih učinkov. Veliko ljudi, ki uporabljajo ta zdravila nimajo resne neželene učinke. To zdravilo lahko zviša krvni tlak. Redno preverjajte, krvni tlak in obvestite svojega zdravnika, če so rezultati visoka.

Nemudoma povejte svojemu zdravniku, če kateri koli od teh malo verjeten, toda resni neželeni učinki: hitro / nepravilen / razbijanje srca, spremembe duševno / razpoloženja (npr, vznemirjenost, nenadzorovana jeza, halucinacije, živčnost), nenadzorovani gibi mišic, spremembe v spolnih zmožnost / interesa. Prenehajte jemati to zdravilo in nemudoma poiščite zdravniško pomoč, če se kateri od teh redkih, a zelo resni neželeni učinki: hud glavobol, nerazločen govor, zaseg, šibkost na eni strani telesa, spremembe vida (npr, zamegljen vid).

To zdravilo lahko redko povzroči resne (včasih s smrtnim izidom), pljuči ali težave s srcem (pljučno hipertenzijo, težave s srcem ventil). Se poveča tveganje z daljšo uporabo tega zdravila in uporabi te droge, skupaj z drugimi apetit-Suppressant drogah / zeliščne izdelke. Če opazite katerega od naslednjih malo verjeten, vendar zelo resnih neželenih učinkov, prenehajte jemati to zdravilo in se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom takoj: bolečine v prsnem košu, težko dihanje z vadbo, zmanjšana sposobnost uveljavljanja, omedlevica, otekanje nog / gležnjev / noge.

Zelo resno alergijsko reakcijo na te droge je redka. Vendar, takoj poiskati zdravniško pomoč, če opazite katerega od naslednjih simptomov hude alergijske reakcije: izpuščaj, srbenje / oteklina (predvsem obraza / jezika / žrela), huda omotica, težave z dihanjem.

Kliknite tukaj za nakup Phentermine Od Uradna spletna stran 

Varnostni ukrepi Uporaba Phentermine 

Se pred uporabo tega zdravila, obvestite svojega zdravnika ali farmacevta, če ste alergični na njem; ali drugih simpatomimetičnih aminov (npr dekongestivov kot psevdoefedrin, stimulansi kot amfetamin, sredstva za zmanjševanje teka, kot so diethylpropion); ali če imate kakršne koli druge alergije. Ta izdelek morda vsebuje neaktivnih sestavin, ki lahko povzroči alergijske reakcije ali druge težave. Pogovorite se s svojim farmacevtom za več podrobnosti.

To zdravilo se ne sme uporabljati, če imate določene zdravstvene pogoje. Pred uporabo tega zdravila, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom, če imate: nenadzorovan visok krvni pritisk, glavkom, zgodovina alkohola / drog, vaskularne bolezni srca (na primer, bolečine v prsih, srčni napad), težave z duševnim / razpoloženja (npr huda tesnoba , bipolarne motnje, psihoza, shizofrenija), visok krvni tlak v pljučih (pljučna hipertenzija), kapi, hiperaktivnega ščitnice (hipertiroidizem).

Pred uporabo tega zdravila, obvestite svojega zdravnika ali farmacevta, vaše zdravstveno zgodovino, še posebej: sladkorna bolezen, nadzorovan visok krvni tlak, druge težave s srcem (na primer, šum na srcu, hitro / nepravilen srčni utrip, težave srčne zaklopke), bolezni ledvic, zaseg problem. To zdravilo lahko povzroči omotico ali (redko), zaspanost ali povzroči zamegljen vid. Ne vozite, ne uporabljajte strojev, ali pa kakršno koli dejavnost, ki zahtevajo budnost ali jasno vizijo, dokler niste prepričani, da lahko takšne dejavnosti izvajajo varno. Izogibajte se alkoholne pijače.

Če imate sladkorno bolezen, redno preverite raven sladkorja v krvi, kot vam je naročil zdravnik. Zdravnik vam bo morda moral prilagoditi vaše sladkorne zdravil Med zdravljenjem s tem zdravilom. Če uporabljate tablete narejene, da se raztopi v ustih, se lahko vaše zdravilo vsebuje aspartam. Če imate fenilketonurijo (PKU), ali katero koli drugo stanje, ki zahteva, da se omeji / izogniti aspartam (ali fenilalanin) v vaši prehrani, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom o uporabi tega zdravila varno. Preden operacijo, povejte svojemu zdravniku ali zobozdravniku, da jemljete to zdravilo.

Delovanje ledvic upade, ko se starajo. To zdravilo je odstranjena ledvic. Zato lahko starejši ljudje izpostavljeni večjemu tveganju za omotico in visok krvni tlak, medtem ko uporabljate ta drug.This zdravila se ne sme uporabljati med nosečnostjo. Lahko škoduje nerojenemu otroku. Če ste noseči ali mislite, da bi lahko bili noseči, nemudoma obvestite svojega zdravnika. To zdravilo lahko prehaja v materino mleko in lahko imajo neželene učinke na dojenčka. Zato je dojenje ni priporočljivo med uporabo tega zdravila. Pred dojenjem se posvetujte z zdravnikom.

Kliknite tukaj za nakup Phentermine Od Uradna spletna stran 

Kaj moram vedeti o nosečnosti, zdravstvene nege in daje fenterminom z otroci ali starejši?

Če ste:

Pregnant:

Absolutna kontraindikacija: resne neželene učinke MOŽNI

Zdravstvena nega:

Absolutna kontraindikacija: AVAIL INSUFF PODATKOV; MW LOW, izločanje mogoče; DRUGI Amfetamini izloča

Adult Over 60:

Previdnosti:. (Piva) POZOR W / HTN, CAD, aritmija, Agit, nespečnost, glavkom

Giving Phentermine želite otrok, mlajših od 12:

Opozorilo: Varnosti in učinkovitosti pri pediatričnih bolnikih nista bili dokazani.