Legjobb injektálható és orális szteroidok esetében Testépítés kezdő

Canal Health > hu > Steroids > Legjobb injektálható és orális szteroidok esetében Testépítés kezdő

Új szteroidok? A kezdő útmutató bemutatja a különféle kifejezéseket használják a világon az anabolikus látni, hogy egy ciklus szteroidok kezdő lehet kialakítani, hogy hatékony legyen, de a biztonságos, és hogyan lehet csökkenteni a kockázatát a lehetséges mellékhatásokat. Ez a cikk csak tájékoztató célokat szolgál.

Kattintson ide vásárolni injektálható és orális szteroidok származó hivatalos honlapja

A szteroid ciklus mennyi ideig egy személy használja anabolikus androgén szteroidok (AAS), minden egyes ciklus frekvencián tartó négy 15 héten belül, attól függően, a felhasználói célok, a tapasztalat és anabolikus vegyület (ek) alkalmazható. A szteroid vegyület egyszerűen utal, hogy egy adott szteroid Dianabol, Winstrol vagy a tesztoszteron enantát, például. egyszerre egynél több szteroid vegyület egy ciklus során ismert egymásra.

egy úgynevezett ” kezdő szteroid ciklus” járna a használata egy vagy két szteroid vegyületek, korlátozott időtartamra. a kezdő szó leírására használják, aki nincs korábbi tapasztalat a szteroidok, azonban megértse a kockázatok segítségével az ilyen típusú illegális anyagok és szeretne indítani egy szteroid ciklus (nem tartalmazza, aki egy kezdő súly képzés – ezeknek az embereknek nem kell vizsgálni a szóban forgó anyagok használata, amíg azok sokkal képzés és tapasztalat tette optimális felhasználását a természetes képességét, hogy építsenek izomszövet és az erő).

rendkívül fontos, hogy bárki, aki akar kezdeni ciklus szteroidok első vizsgálja a lehető legtöbb információt szteroidok, PCT, a kockázatok, a mellékhatások és így tovább, hogy így, hogy tájékozott döntést arról, hogy vagy nem használja szteroidokat.

Injekciós és orális szteroidok B odybuilding B eginner

Az intravénásan használt szteroidok tűnhet túl bonyolult sok kezdő felhasználók számára. Így néhány választhatja a ciklus alapú tisztán szóbeli szteroidok az első ciklus Dianabol, Anavar vagy Winstrol. Ha úgy dönt, hogy egyetlen orális pályafutás némileg korlátozza, hogy vegyületek végezhető, és ezek dózisa és időtartama a szteroid ciklus (köszönhető, hogy több szóbeli vizsgák toxikus lehet a máj).

Vegyük a beszúró és akik a használatát injekciós vegyületek lehetővé teszi a használatát széles skáláját szteroidok, mint a tesztoszteron , nandrolon, trenbolon és Sustanon 250. sok online forrásait, amelyek segíthetnek a hasznos önálló injekció, beleértve ezt a cikket: hogyan kell beadni a szteroidokkal. Azt is sokkal könnyebb, ha van egy barátom, aki használja, és segíthet az első injekciót.

 Kattintson ide vásárolni injektálható és orális szteroidok származó hivatalos honlapja

Kinek szteroid vegyületek alkalmazása az én kezdő ciklus

Valaki új a szteroidok használata nincs tudomása arról, hogyan fognak reagálni ezekre az anyagokra. Ezért nagyon fontos, hogy jól ismerik a használható vegyületek, gyakori mellékhatások, és ideális esetben használja vegyületek egy rövid aktív élet a szervezetben. az ilyen rövid hatású szteroidok biztosítani fogja, hogy a szteroid egyértelmű, hogy a szervezet gyorsan úgy dönt, hogy a végén a ciklus miatt nemkívánatos mellékhatásokat.
az alábbiakban röviden összefoglaljuk a néhány androgén anabolikus szteroidok népszerű show.

W hich lehet használni Szteroidok kezdete Cycle

Tesztoszteron (enanthate / cypionate / propionát): A három szó zárójelben az észtert. Leegyszerűsítve, az észter használt késlelteti a tesztoszteron a rendszer, így használható enanthate / cypionate tesztoszteron szintet, ha azt szeretné, hogy lassabb változata tesztoszteron (aktív életet mintegy 2 hét) propionát, vagy a tesztoszteron, ha akar egy gyorsabb hatása akció (aktív élet ~ 2-3 nap). érdemes megjegyezni, a gyors intézkedés propionát variáció szokott lenni egy fájdalmas injekciót, és ezért nem kívánatos a kezdők, akik soha nem injektált előtt.

a tesztoszteron rendkívül hatékony okoz izomerő és gyors nyereség. Remélhetőleg észre a mellékhatásai androgén lehető agresszió, zsíros bőr és akne. tesztoszteron erősen hajlamos átalakítani az ösztrogén, következésképpen mellékhatások, mint a folyadék-visszatartás, és (emlőszövetben képződés) Gynecomstia kell tekinteni, mint lehetséges (és ezért gyógyszerek, mint a Nolvedex és a Proviron kell kézzel).

Dianabol: Dianabol népszerű a kezdők, ez egy nagyon hatékony fejlesztés orális szteroid izom tömege. Ha a végrehajtása egy Dianabol ciklus egyetlen cikket gondolkozol, akkor vess egy pillantást Dianabol FU Cycle – a Guide. Mint tesztoszteron, Dianabol végezhet mindkét kapcsolatos mellékhatást androgén és az ösztrogén. Ahhoz, hogy májkárosító (mérgező a máj ), amely lehet végrehajtani csak korlátozott ideig, mint a legtöbb szóbeli.

 Kattintson ide vásárolni injektálható és orális szteroidok származó hivatalos honlapja


Winstrol: Winstrol egy orális szteroid, amely gyakran vezet a sokkal stabilabb izomtömeg képest az íze Dianabol. A Winstrol nem konvertálja az ösztrogén és ezért ösztrogén mellékhatások legyen érdektelenek a felhasználó számára. A felhasználók gyakran élesebb megjelenés Winstrol hajtódik végre, mint a többi szteroid hiánya miatt a vízvisszatartás a kábítószert. Ha érdekel abban, hogy egy Winstrol ciklus megnézzük nagy cikket FU: Winstrol Cycle – a Guide.

nandrolon (szintén ismert a “deka”) nandrolon decanoate szerkezetileg nagyon hasonlít a tesztoszteron, de rendelkezik androgén tulajdonságait, és képes lesz csökkenteni az ösztrogén egy nagyon alacsony arány. Bár az ösztrogén mellékhatások általában korlátozott, mellékhatások kapcsolódó progeszteron érdeklik a felhasználókat és ezek mellékhatásokat okozhat egyes felhasználók zavaros mert olyanok, mint ösztrogén mellékhatások. lényeges, ilyen mellékhatások kezeljük egy aromatáz inhibitor, mint a versenyképes Arimidex minimalizálására az ösztrogén szint, amely megakadályozza, aktiválását progeszteron (progeszteron ösztrogén aktiváláshoz szükséges). Legyen óvatos ez a szteroid, ha versenyezni sport drogtesztet, akkor kimutatható marad a szervezetben több hónapja.

A mellékhatások a szteroidok az első ciklus

Vizsgálata minden egyes vegyület használható az első ciklus, hogy tisztában vannak a leggyakoribb társuló mellékhatások a gyógyszer.
Szteroidok androgén tulajdonságokkal (például Dianabol és tesztoszteron) okozhat agresszió, zsíros bőr és akne. Ezek a mellékhatások hatások nagyobb valószínűséggel jelennek meg az emberek, akik hajlamosak a számukra, bár gyakran nem tudják, hogy mennyire valószínű, hogy csatlakozzanak az első ciklus szteroidok. ha azonban sok volt a tizenéves akne több mint valószínű, lesz hajlamos zsíros bőr és akne, amikor a szteroidok végre méltó androgén tulajdonságokkal, így érdemes lehet elkerülni az ilyen típusú szteroidok

 Kattintson ide vásárolni injektálható és orális szteroidok származó hivatalos honlapja

Miután az első ciklus (PCT)

Feltétlenül szükséges, hogy a következő egy ciklus utáni terápia óta szteroid ciklus megszűnt. Szteroid használat természetes tesztoszteron termelést a szervezetben csökken, így elengedhetetlen, hogy visszaállítja a természetes hormonális egyensúly a lehető leghamarabb ciklus után. Kérjük, olvassa el a cikket ciklus utáni terápia teljes mértékben megértsék a koncepció PCT és meggyőződni arról, hogy a megfelelő gyógyszereket, mielőtt szteroid ciklus