Najboljše za injiciranje in ustni steroidi za Bodybuilding začetnike

Canal Health > sl > Steroids > Najboljše za injiciranje in ustni steroidi za Bodybuilding začetnike

Novo za steroide? Vodilo našega začetnike pojasnjuje različni izrazi, uporabljeni v svetu anabolični videli, kako se cikel steroidov začetnike lahko izdelana tako, da je učinkovita, vendar varno, in kako zmanjšati tveganje za nastanek neželenih učinkov. Ta članek je za informativne namene.

Kliknite tukaj za nakup se injicirajo in ustni steroidi iz Uradna spletna stran

Steroidov krog, je čas, oseba, ki uporablja anaboličnih androgenih steroidov (AAS), pri čemer vsaka frekvence cikel traja od štiri do 15 tednov, odvisno od ciljev uporabnikov, izkušenj in anabolični spojin (e), ki se uporablja. Steroidov Spojina preprosto nanaša na posebno steroid v Dianabol, Winstrol ali testosterona enanthate, npr. sočasno uporabo več kot enega steroidno spojino v ciklus je znan kot skladanje.

a tako imenovani ” začetnik steroidov cikla” povezane z uporabo ene ali dveh steroidnih spojin, za omejeno časovno obdobje. za začetnika beseda se uporablja za opis nekoga, ki nima predhodnih izkušenj pri uporabi steroidov, vendar pa razumejo vsa tveganja, povezana z uporabo te vrste prepovedanih snovi in želijo začeti steroid cikel (ne vključuje vsakogar, ki je začetnik treningom z utežmi – ti ljudje ne bi smeli upoštevati uporabo teh snovi, dokler so veliko bolj izobraževanje in izkušnje, so se optimalno izkoristijo svojo naravno sposobnost za izgradnjo mišičnega tkiva in moči).

zelo pomembno je, da vsakdo, ki želi, da začnete cikla steroidov najprej raziskuje kolikor je mogoče, o steroidov, PCT, tveganja, stranski učinki in tako naprej, tako da lahko ozaveščeno odločitev o tem, ali ne za uporabo steroidov.

Injiciranje in ustni steroidi za B odybuilding B eginner

Uporaba injekcijo steroidov lahko zdi preveč zapleteno za mnoge uporabnike novice. Torej, lahko nekateri odločijo za cikel, ki temelji zgolj ustno steroidi za svoj ​​prvi cikel kot Dianabol, Anavar ali Winstrol. Če se odločite za eno samo ustno karierni poti so nekoliko omejena s tem, da spojine se lahko izvede, in njihove odmerka in trajanje steroidov krog (zaradi različnih oralnih izpite je toksična za jetra).

Take korak in želi uporabo injiciranje spojin omogoča uporabo številnih steroidov, kot je testosteron , nandrolon, trenbolon in Sustanon 250. Obstaja veliko virov na spletu, ki lahko pomagajo s koristnimi samo injekcijo, vključno s tem članku:. kako injicirati steroide prav tako je veliko lažje, če imate prijatelja, ki uporablja in lahko pomagajo pri vaših prvih injekcije.

 Kliknite tukaj za nakup se injicirajo in ustni steroidi iz Uradna spletna stran

Čigava steroid spojine za uporabo za moje začetnike cikel

Nekdo novi pri uporabi steroidov nimajo znanja o tem, kako se bodo odzvali na te snovi. Zato je zelo pomembno, da imajo dobro razumevanje spojin, ki se uporabljajo, pogosti neželeni učinki, in v najboljšem primeru uporabljajo spojine s kratkim aktivnega življenja v telo. uporaba takšnih kratko delujoči steroidov bo zagotovila, da je steroid jasno, da telo hitro odloči, da bo na koncu cikla, zaradi neželenih stranskih učinkov.
v nadaljevanju je kratek povzetek peščica androgenih anaboličnih steroidov priljubljeni oddaji.

W hich se lahko uporablja za steroidov Z začetkom cikla

Testosteron (enanthate / cypionate / propionat) . Tri besede v oklepajih se nanašajo na estra Preprosto povedano, je ester uporablja za zamudo sproščanje testosterona v sistemu, zato se lahko uporablja Enanthate / cypionate testosterona, če želite počasneje različica testosterona (aktivna doba približno 2 tedna) ali propionat testosterona, če želite hitrejši učinek delovanja (aktivni življenjski ~ 2-3 dni). treba je omeniti, da hitro spreminjanje ukrepi propionat kaže, da je bolj boleča injekcija, in zato nezaželene za začetnike, ki nikoli injicirati prej.

Testosteron je zelo učinkovita, da povzroči mišične moči in hitre dobičke. Upajmo, da opazite neželene učinke, povezane androgeni možnem času agresije, mastno kožo in akne. Testosteron je velika verjetnost, da pretvori v estrogen, zato neželeni učinki, kot so zadrževanje tekočine, in (tvorbo tkiva dojk) se Gynecomstia obravnavati kot možne (in zato drog, kot so Nolvedex in Proviron mora biti ročno).

Dianabol: Dianabol je priljubljena pri začetnike, je zelo učinkovit razvoj peroralnih steroidov mišice . masa Če izvedba Dianabol ciklus enem členu ste mislili, potem si oglejte Dianabol FU cikel. – vodnik Kot testosterona, Dianabol lahko opravlja obe neželene učinke, povezane z androgena in estrogena. da bi hepatotoksično (strupen za jetra ), ki se lahko izvajajo samo za omejeno časovno obdobje kot najbolj ustno.

 Kliknite tukaj za nakup se injicirajo in ustni steroidi iz Uradna spletna stran


Winstrol: Winstrol je ustni steroidov, ki se pogosto kaže v bolj stabilnih povečanje mišične mase v primerjavi z okusom Dianabol. Winstrol ne pretvori v estrogen, zato estrogenih neželeni učinki naj bi bila zanimiva za uporabnika. Uporabniki imajo pogosto ostrejši videz Winstrol se izvede v primerjavi z drugimi steroidnih zaradi odsotnosti zadrževanje vode zdravila. Če ste zainteresirani za izdelavo Winstrol cikel, si oglejte odlično člen FU: Winstrol Cycle – vodnik.

nandrolon (tudi znan kot “deca”) nandrolon decanoate je strukturno zelo podobna testosterona, pa imajo androgene lastnosti in postane zmanjša estrogena na zelo nizki stopnji. Čeprav estrogenih neželeni učinki so običajno omejene, neželeni učinki, povezani z progesterona, v interesu uporabnikov in ti neželeni učinki povzročajo nekateri uporabniki zmedeni, ker so kot estrogene stranskih učinkov. To je bistvena ti neželeni učinki se zdravijo z zaviralcem aromataze kot konkurenčnega Arimidex za zmanjšanje ravni estrogena, ki preprečuje aktiviranje progesterona (progesteron estrogen potreben za aktivacijo). Bodite previdni pri to steroid, če tekmujejo v testiranju šport drog, lahko še vedno zaznati v telesu več mesecev.

Neželeni učinki steroidov prvega cikla

Preiskava vsake spojine, ki se uporabljajo za njeno prvem krogu, da se zagotovi, da ste seznanjeni najpogostejših neželenih učinkov, povezanih z zdravilom.
Steroidi imajo androgene lastnosti (kot so Dianabol in testosterona) lahko povzročijo agresivnost, mastno kožo in akne. Te strani učinki so bolj verjetno, da se pojavi pri ljudeh, ki so nagnjeni k njim, čeprav pogosto ne vedo, kako verjetno je, da stopijo na svojem prvem ciklu steroidov. Vendar, če ste imeli veliko najstniške akne je več kot verjetno bo nagnjeni k mastno kožo in akne, ko so steroidi izvajajo z izjemno androgene lastnosti, tako da boste morda želeli, da bi se izognili te vrste steroidov

 Kliknite tukaj za nakup se injicirajo in ustni steroidi iz Uradna spletna stran

Po prvem ciklu (PCT)

Ključnega pomena je, da sledi zdravljenje post cikla, saj je prenehala njihova steroid cikel. Steroid uporabo proizvodnja naravnega testosterona v telesu se zmanjša, zato je pomembno, da se ponovno vzpostavi naravno hormonsko ravnovesje v najkrajšem možnem času po ciklusu. Prosimo, preberite članek Post Cycle zdravljenje v celoti razumeti pojem PCT in se prepričajte, da so prave zdravila pred začetkom steroidov cikla