On Phentermine ja Raskaus riskit?

Canal Health > fi > Phen375 > On Phentermine ja Raskaus riskit?

Phentermine ja Raskaus riskit?

Kun raskaana, sinun tulisi aina ottaa ylimääräistä varotoimi minkä tyyppisiä lääkkeitä, vaikka ne ovat vain täydentää, että otat. Jopa vitamiinin määrä, joka tulee kehon laskee, eikö? Siksi sinun on eri joukko useita vitamiineja raskaana oleville naisille.

Tämä on sama laihdutusvalmisteita. Jos epäilet, että saatat olla raskaana, on tällä hetkellä raskaana tai suunnittelet yksi, lue ohjeet ja muistutuksia alla ennen kuin otat jotakin fentermiinin laihdutusvalmisteita määrätty sinulle. Parempi vielä, kerro lääkärille, että olet raskaana / suunnittelu olisi yksi, ennen kuin hän antaa sinulle resepti fentermiinin.

Klikkaa tästä ostaa Phentermine alkaen viralliset sivut

Phentermine- mikä se on?

Phentermine on tehokas Anoreksialääke samanlainen koostumukseltaan amfetamiinia. Tämä tarkoittaa sitä voi olla riippuvuutta, mutta se on erittäin tehokas hillitsemään ruokahalua. Sen täydellinen nimi on fentermiini hydrokloridi, ja on pitkään käytetty lihavuuden agent auttaa ihmisiä nopeasti laihtua.

Koska sen teho ja mahdollista addicting laatua, FDA on hyväksynyt sen myyntiä kautta reseptillä. Se on säädeltyä lääkeaineen joten jos näet jäljitelmät Phentermine myydään verkossa, vain muistuttaa itse, että tämä on laitonta.

Phentermine ja Raskaus

Vaikka ei ole kova todisteita tutkimuksia, jotka osoittavat, että fentermiiniä on vaarallinen raskaana oleville naisille, kuten ei muitakaan lääkeaineita, erityistä varovaisuutta on tehtävä, jos haluat ottaa fentermiinin kun olet raskaana. Paras konsti on kertoa lääkärille, että olet raskaana tai epäilet, että saatat olla, jos hän määrää sinulle fentermiinin. Tämä on vain olla turvallisella puolella.

Phentermine tiedetään matkia joitakin sydänvaivoja sen sivuvaikutuksia, kuten kohonnut verenpaine, lisääntynyt pulssi, korkeampi ruumiinlämpö jne, jotka kaikki ovat läsnä jo, jos olet raskaana. Saatat kohdata liioiteltu versio näistä haittavaikutuksista jos otat fentermiinin taas raskaana.

Jälleen sinun on parasta kuulla teidän lääkäri.

Klikkaa tästä ostaa Phentermine alkaen viralliset sivut

Miksi Phentermine voi olla haitallista raskaana oleville naisille

Kuten edellä jaksossa edellä, raskaana olevat naiset on jo altis monenlaisia ​​haittoja tai oireita. Saatat jo kokemusta:

  • Jotkut hengitysvaikeudet
  • Nesteen kertyminen ja muutokset suolen
  • Pahoinvointi, vomitting (hei aamupahoinvointia!)
  • Unettomuus (kokeile nukkuu vasemmalla puolella vähentää paineita joidenkin päävaltimot)
  • Kohonnut verenpaine, syke ja sydämentykytyksiä
Klikkaa tästä ostaa Phentermine alkaen viralliset sivut

Yhdistä että mahdollisuus fentermiinin myös tuottavat samoja sivuvaikutuksia, niin olet yksi hankalaa ratsastaa. Plus, fentermiiniä on tehokas ruokahalua hillitseviä, joten et halua riistää syntymätöntä lasta oikea ravinto olemalla liian rajoittava teidän ruokavalioon, eikö?

On vaihtoehtoja fentermiini kanssa todistetusti vähäisempi sivuvaikutuksia. Voit yrittää ottaa Phentramin-d, joka on hyväksynyt FDA on myydä itsehoitolääkkeitä. Se on aivan yhtä voimakas kuin ruokavalion pilleri, mutta muotoilu sallii sen olla lähes mitään sivuvaikutuksia (tai ainakin, vähäisempi ja ilmeinen). Jos olet raskaana, voit harkita tätä, vaikka se on parasta kuulla asiasta lääkärisi kanssa, too.

Klikkaa tästä ostaa Phentermine alkaen viralliset sivut