Osta Best Testosteroni Steroidit myytävänä New South Wales

Canal Health > fi > Steroids > Osta Best Testosteroni Steroidit myytävänä New South Wales

Mikä on testosteroni?

Testosteroni kuuluu luokkaan hormonien kutsutaan Androgeenit; in-asiassa tämä on ensisijainen androgeeni hormoni. Hyvin voimakas hormoni omana, testosteroni on suurelta osin vastuussa kivesten ja eturauhasen kehittäminen sekä kehittäminen lihaskudoksen, luun tiheys ja vahvuus. Beyond nämä perustoiminnot, testosteroni on by-in-suuret välttämätöntä meidän yleistä yleistä terveyttä ja hyvinvointia; alhainen testosteroni voi vain vaikuttaa kielteisesti lihasten ja luuston vahvuus, mutta se voi vaikuttaa kielteisesti meidän mielentila.

Klikkaa tästä ostaa Testosteroni alkaen viralliset sivut

Vaikka jäsen androgeeni luokan steroidihormonien, testosteroni on myös erittäin anabolinen. Koska sekä androgeeni ja anabolisia, kuten kaikki steroidihormonien testosteroni on peräisin kolesteroli ja säädellään pääasiassa suhteen tuotannon luteinisoivan hormonin (LH) ja follikkelia stimuloivan hormonin (FSH). Säännellään LH ja FSH, jotta näitä hormoneja vapautuu aivolisäkkeen on ensin stimuloida saavuttamiseksi tähän tarkoitukseen; kerran saavutettu, ja LH: n ja FSH: vapautetaan, kivesten stimulaatio on saavutettu aiheuttaen täten testosteronin tuotantoa. Kuten voit nähdä, niin tärkeää kuin kivekset ovat testosteronin tuotantoa, aivolisäkkeen on yhtä tärkeää; ilman riittävää aivolisäkkeen toimintoa luonnollista testosteronin tuotantoa ei voi tapahtua.

 

Klikkaa tästä ostaa Testosteroni alkaen viralliset sivut

Birth of Ulkoisia Testosteroni:

Vaikka hormoni luonnollisesti tuottaa ja vuosisatojen urheilijoille kaikenlaisten kokeilleiden kivesten uutetta mutta totta synteettistä testosteronia ihmisille tarkoitettu ensimmäinen päässyt paikalle vuonna 1935, mikä johtuu suurelta osin kemistit Adolf Butenandt ja Leopold Ruzicka jotka molemmat saivat Nobelin palkinnon työstään. Kun testosteroni hormonin nyt eristetty ja yhdistetään ensimmäisen onnistuneen injektiot testosteroni oli käytettävissä muodossa Testosteroni-propionaatti. Kun ensimmäiset erät testosteronin olivat saatavilla, pian sen jälkeen monet muut otettaisiin käyttöön, ja tehty valmiiksi ihmisille tarkoitettujen mutta siellä on jotain tärkeää sinun täytyy ymmärtää. Kaikki testosteroni yleisellä tasolla on sama; se on esteri liitteenä, joka antaa sille oman ainutlaatuisen toiminnon suhteen ajan vapautumista ja toiminnon kesto vaan-in-suuri kaikissa eksogeeninen testosteroni on yksinkertaisesti sama testosteronia. Kerromme matkan varrella ja päästä ymmärrystä puoliintumisaika.

Klikkaa tästä ostaa Testosteroni alkaen viralliset sivut

Edut Ulkoisia Testosteroni Käyttö:

On olemassa monia etuja testosteronin käyttöä ja vaikka ne ovat yleensä samat kaikille, jotka käyttävät niitä voidaan pitkälti annosriippuvainen in-suhteen kokonaisvaikutus. Monet miehet, jotka käyttävät testosteronia yksinkertaisesti tehdä niin osana hormonikorvaushoito suunnitelma; Ajatuksena on nostaa testosteronitasoja normaalialueelle sen jälkeen, kun ne ovat jääneet. Monet muut miehet käyttävät testosteronia ja aivan toinen; nostaa tasoa kauas normaalista parantamiseksi suorituskykyä. Riippumatta tarkoitukseen voit odottaa saavansa seuraavan etuja tai toisessa:

 • Lisääntynyt Recovery Kyvyt: kaikkein apt esimerkki pyörii koulutus / harjoitus. Teko koulutus ei ole silloin, kun lihas on rakennettu, vaan revitty alas; se on läpi toipuminen-jota lihaskudoksen on rakennettu. Testosteroni lisää hyödyntämisaste, tehostaa elpymistä-puolestaan ​​johtaa tehokkaampaan ja pystyy ruumiinrakenne.
 • Vahvempi antikatabolinen Protection: jotkut hormonit on negatiivinen vaikutus lihaskudokseen ja voi edistää kehon rasvaa; Merkittävin on hormoni kortisolin. Testosteroni voi tukea estää ja vähentää tätä kielteistä hormonin reaktion varmistaa oman lihaskudoksen suojellaan ja rasvaa ei ole kertynyt.
 • Lisätä veren punasolujen määrä: Testosteroni voi suuresti lisätä kestävyyttä; korkeampi jaksamiseen johtaa kykyyn tehdä enemmän työtä, eli junalla. Tämän nousu punasolujen pystymme lisäämään hapen määrä päästä verta, joka lisää jaksamista ja voi johtaa suurempaan lihaskudosta tehokkuutta.
 • Lisääntynyt Proteiini Tehokkuus: täydentäen testosteronin lisäämme proteiinisynteesiä, mikä lisää tasoa ja korko-jota rakennamme lihaskudoksen tai suojella sitä kalori rajoitettu ruokavalio. Lisäksi pystymme ylläpitämään korkeampaa proteiinia varastointi-osassa johtuen kasvusta typen tuotannon johtui testosteronin.
Klikkaa tästä ostaa Testosteroni alkaen viralliset sivut

 

Testosteroni Lomakkeet:

On olemassa monia muotoja, jotka testosteroni löytyy, samoin kuin sovelluksen menetelmiä. Yleisin sovellus on tapa injektio mutta transdermaaliset geelit ja laastarit, joita voidaan käyttää yhtä hyvin ja jopa suun kautta geeli korkit ja tabletteja. Vaikka ruiskeena testosteroni on ylivoimaisesti tehokkain, kaikki lomakkeet voidaan pitkälti löytyy hormonikorvaushoidon suunnitelma, mutta suorituskyvyn lisääjinä ruiskeena osoittautuu paljon tehokkaampaa ja toivottavaa.
 

Side-Effects of Testosteroni Käyttö:

Testosteroni käyttö mukanaan mahdollisuutta negatiivisia sivuvaikutuksia kuten kaikki anabolisia steroideja. Koska tämä saattaa kuulostaa epämiellyttävä ja mahdolliset sivuvaikutusta on, pitää mielessä kaikki lääkkeet, steroidiset ja ei-steroidiset samankaltaisia ​​mukanaan mahdollisuuden haittavaikutuksista. Yleisimmät mahdollisia sivuvaikutuksia ovat:

 • Kivesten Atrophy
 • Vedenpidättäjinä
 • Gynekomastia
 • Korkea verenpaine
 • Finni
 • Haitallisia Kolesteroli reaktiot

Näiden sivuvaikutuksia vain yksi on varmaa, ja se on kivesten surkastuminen; Kyllä, jos olet mies ja käytät ulkosyntyisten testosteronin kivekset kutistuu; kuitenkin, kun olet lopeta käyttö he palaavat normaaliin kokoon. On hyvin yksinkertainen selitys tälle esiintymisen; luonnon testosteronia tuotetaan kiveksiä, kun ulkopuolella testosteroni kehoon meidän kiveksiä ei enää tarvitse tuottaa mitään testosteronin ja siksi kutistua. Kun käyttö on lopetettu, ja luonnollinen testosteronin tuotanto alkaa jälleen meidän kivekset palaa aiempaan tilaan. Mitä jäljellä sivuvaikutuksia, nämä ovat pitkälti vältettävissä tai palautuvia, jos niitä tapahtuu; yksinkertainen erittely olisi seuraavanlainen:

 • Vedenpidättäjinä: Testosteroni käyttö voi aiheuttaa meille olla enemmän vettä kuin olisimme muuten tämä paljon on totta, mutta useimmissa tapauksissa tämä on erittäin liioiteltu. Useimmissa kaikissa tapauksissa, ja näemme tämän olevan totta useimpien mahdollisista sivuvaikutuksista, niistä ruokavalio pitkälti vaikuttaa tähän lopputulokseen. Ruokavalion, jotka ovat liian korkeita hiilihydraatteja aiheuttaa voit pullistua tai pitää enemmän vettä; lisätä liikaa testosteronia ja tämä on selvempää. Vaikka jotkut yksilöt ovat paljon herkempiä kuin toiset käyttää hyvän aromataasinestäjä (AI) pitkälti poistaa tämän ongelman.
 • Gynekomastia: AKA Gyno tai Bitch tissit voi johtua testosteronit aromatizing vaikutusta. Vaikka tämä on sivuvaikutus kukaan halua, jos me täydentää riittävät aromataasin estäjät, kuten anastrotsoli (Arimidex) tai Femara (Letrozole) me pitkälti poistaa kaikki Gyno tapahtumaa. Kuitenkin jotkut henkilöt löytävät ne ovat erittäin herkkiä testosteronin käytöstä ja jopa hyvä aromataasinestäjä ei pelasta heitä; vaikka vähemmistö, nämä henkilöt on saatava niiden Gyno poistaa kirurgisesti, jos he haluavat täydentää.
Klikkaa tästä ostaa Testosteroni alkaen viralliset sivut
 • Verenpaine ja kolesteroli: Testosteroni käyttö voi olla negatiivinen vaikutus sekä näistä kysymyksistä. Pidä mielessä, jos olet jo alttiita joko mahdollisuudet sinulla vaikuttaa kielteisesti kasvaa. Jos sinulla on jo asioita olet erittäin suositeltavaa saada heidät kuriin ennen kuin aloitat käyttöä; jäljellä olet olemassa asioita, joita voimme tehdä estääkseen heitä tapahtumasta. Kuten niin monet asiat koskevat anabolista steroidien käyttöä, ruokavalion ja ravitsemukselliset saanti on erittäin tärkeää. Täydentäminen terveitä Omega rasvahapot monissa tapauksissa voi poistaa näitä haittavaikutuksia syntymisen.
 • Akne: se on pelätty sivuvaikutus yhdestä yksinkertaisesta syystä; whats pisteen hyvin viritetty fyysikko, jos sen peitossa näppylöitä? Vaikka useimmat kaikenlainen anabolista steroidia esittämään tämän riskin, jota-in-iso se on erittäin liioiteltu. Useimmissa tapauksissa, ei kaikki mutta useimmat, akne johtuu käyttämällä vaihde ei pitäisi käyttää ensisijaisesti; puhuivat lukuisia maanalainen vaihde, on suorastaan ​​roskaa. Käytä ihmisen grade testosteronin ja useimmat teistä ei koskaan näe tätä ongelmaa esiinny.
Klikkaa tästä ostaa Testosteroni alkaen viralliset sivut

Testosteroni annokset & Cycles:

Sillä henkilö, joka käy läpi hormonikorvaushoidon lääkärisi määrää sinulle sopivan annoksen, mutta urheilijalle etsivät vauhtia tämä annos on aina paljon suurempi. Ei ole kysymys, pelkkä 250 mg viikossa testosteronia voi tarjota upea reuna mutta useimmissa piireissä 500mg viikossa pidetään kultakantaan takaa optimaalisen tuloksen. Kyllä, annokset voivat vaihdella huomattavasti suurempi kuin 500mg viikossa; se ei ole harvinaista, että monet urheilijat käyttävät jopa 1000 mg viikossa, ja vaikka harvinaisempi, mutta varmasti ei harvinaista edes yhtä korkea kuin 1500 viikossa.

Kuten polkupyörissä, tässä tapauksessa viittasivat käytön kesto, yhteinen vähimmäispituus on 8 viikkoa, 12 viikkoa on paljon optimaalinen laadukkaita tuloksia. Vaikka valtaosa veteraanien käyttää vähintään 16 viikon ajan, vaikka ei yhtä yleistä moni käyttää pitkälle pitkäksi aikaa; jälleen huomattavasti lisää riskiä palkita suhde. Useimmille urheilijat, riippumatta niiden kokemusta testosteronin käytöstä, sykliä 12 viikkoa 16 viikon pituisia on heidän paras veto ja parhaiten heidän pitkän aikavälin yleistä terveyttä.