Ovatko Anaboliset steroidit Oikeudellinen baseball?

Canal Health > fi > Steroids > Ovatko Anaboliset steroidit Oikeudellinen baseball?

Käyttämällä Steroidit baseball

Alustava alkaa anabolisten steroidien käyttöä yleisurheilu ja urheilu on perustettu vuonna olympialaiset 1950-luvun puolivälissä, ja kuten historia olisi sanella, edut anabolisia steroideja ja sen käyttö parantaa urheilullinen suorituskyky olisi hitaasti mutta varmasti laskeutuvan muita suuria Urheilu ja urheilukilpailuja. Alun käyttö olympialaisissa oli anabolisten steroidien voimanosto ja muut vahvuus liittyvät urheiluun. Jalkapallo seuraisivat loogisessa järjestyksessä seuraavana urheilun kokea leviämisen anabolisten steroidien käyttö keskuudessa urheilijoita , ja edelleen baseball ja lähes kaikki muut urheilu. Vaikka anabolisten steroidien baseball oli itse asiassa ollut laajaa kauan ennen “steroidi aikakauden baseball”, se oli tämä “steroidi aikakauden” baseball aikana edellä mainittu 1990-luvun lopun varhaisen 2000-luvun puolivälissä joka oli tuonut suurimman huomion anaboliset steroidit baseball, ja toimi ajanjakso, jonka asiaa korostettiin laajalti.

Klikkaa tästä ostaa anaboliset steroidit alkaen viralliset sivut

Koska itse asiassa, yleistä suorituskykyä parantavia huumeiden (PED) käyttää sisällä baseball, onko lääke kyseessä on anabolisten steroidien, ei ole mitään uutta baseball. suoritustehoa parantavaan huumeiden käytön ja ​​steroidien baseball voidaan olennaisesti hajotetaan useisiin myöhemmin ajanjaksot / aikakaudet: kokeellinen aikakausi (tai aikakauden kokeilu), amfetamiinia aikakausi (tai aikakauden amfetamiinin), ja lopuksi, steroidi era.Even enemmän hämmästyttävää on se, tämä oli myös noin 100 vuotta ennen nykyaikaisen käyttö Testosteroni ja liittyvät anaboliset steroidit baseball itse.

Era amfetamiinien

Joukossa ammattilaisurheilussa oli tietysti, baseball. Jopa viime vuosina on baseball pelaajat tulevat avoimesti myöntäen amfetamiinin käyttöä, kuten Mike Schmidt kuka uran MLB kesti 1971 – 1978 oli myöntänyt amfetamiinin käytön vuonna 2006 ja jopa julisti, että “amfetamiinin käyttö baseball on sekä paljon yleisempiä ja on jatkunut paljon kauemmin kuin steroidien väärinkäyttö “.

Klikkaa tästä ostaa anaboliset steroidit alkaen viralliset sivut

Steroidi Era

Lopuksi, yhä suosittu steroidi aikakauden baseball oli saapunut. Steroidi aikakausi baseball oli virallisesti alkanut 1990-luvun lopulla, mutta varsinainen steroidien käyttö baseball alkoi vuosikymmeniä ennen. Raskas anabolisten steroidien käyttöä urheilussa baseball ei havaittu vasta 1990-luvulla, mutta. Näköhavainto Androsteenidionin on monien mielestä olla aivan ensimmäinen kipinä että valaistu ruutitynnyri anabolisten steroidien baseball, mikä ehkä suurin määrä median sensaatioita, kuohunnan, ja inkvisitio-kuin noita metsästää baseball ja kaikki urheilu historia .

Ketjureaktio seurattiin baseball-pelaaja jälkeen baseball-pelaaja otti askeleita avoimesti myöntää anabolisten steroidien käyttö baseball ja samalla syyttäen ja altistaa muut pelaajat anabolisten steroidien käyttö. Ensimmäisten joukossa oli Ken Caminti, joka myönsi oman anabolisten steroidien Sports Illustrated sekä ilmoittamalla, että 50% ammatillinen baseball pelaajat olivat aktiivisesti käyttää anabolisia steroideja yhdessä muiden peds.

Tämä ensimmäinen tunnustus tiedotusvälineille oli kaukaisin vaikuttavat jossa anabolisten steroidien baseball on huolissaan. Toinen merkittävä merkittävä tapahtuma koskevat steroideja baseball oli Jose Canseco kirja tunnetaan Juiced, jossa hän paljasti jokainen puoli anabolisten steroidien baseball hyvin yksityiskohtaisesti, väittäen, että yli 80% MLB pelaajat olivat hyödyntäen anabolisia steroideja. Tietenkin, rinnalla paljastaen tiedot Suhteen muista MLB pelaajia, Jose Canseco myönsi omaan anabolisten steroidien käyttöön ja oli jopa johtuvan uransa steroidien käyttöä.

Klikkaa tästä ostaa anaboliset steroidit alkaen viralliset sivut

Steroidi Era: Balco Skandaali

Anaboliset steroidit valmistettu, joko uusi yhdisteitä, tai tuntemattomia yhdisteitä, ja olivat siksi enää havaita testausmenetelmiä. THG (Tetrahydrogestrinone), AKA “Clear” oli yksi tällainen erityisesti huomaamaton ja tuntematon anabolinen steroidi, jota käytettiin. THG ja muut anaboliset steroidit valmistanut Balco jaettiin ja annettiin lukuisia urheilijoita, jotka eivät vain sisällyttää baseball pelaajia, mutta myös muita urheilijoita hyvin.

Työskentely Trevor Graham, USADA lopulta kehittänyt menestyksekkään testaus toimenpidettä, joka voi nyt havaita THG ja muiden eri anabolisia steroideja, jotka olivat aiemmin havaittavissa. Sanomattakin on selvää, 20 testatuista urheilijoiden läpäissyt testiä, nousee positiivinen eri edellä mainittujen anaboliset steroidit, ja urheilijoiden keskuudessa testatuissa tietenkin eri baseball pelaajia. Tämä oli vasta alkua tutkimuksen (erityisesti mitä tulee steroidien baseball), koska se oli vain lyhyen ajan jälkeen ennen Balco jälkeen tutkittiin syksyllä 2003, jolloin Balco varasto tunnistettiin sisältävät laatikot ja säiliöt anaboliset steroidit ja muut peds niiden sisällä. Tässä varasto olivat myös luetteloita urheilijoiden sekä niiden anabolisten steroidien käyttö protokollia ja annokset.

Yhdysvaltain hallitus oli sitten tuotu kuva kun kongressi eteni järjestää kuulemistilaisuuksia koskevat anabolisten steroidien baseball. Monet huipputason baseball-pelaajat kutsuttiin esiin todistamaan näiden kuulemisten, mukaan lukien ne, jotka kriminalisoitava Balco-skandaalin. Koko kuulemiset, Jose Canseco oli avoimesti tunnusti hänen anabolisten steroidien käyttö sekä se, että anabolisten steroidien käyttö on todellisuudessa pidetty hyväksyttävänä koko 1980-luvun ja 1990, sekä muista MLB pelaajat kuten Rafael Palmiero kuitenkin kiisti kaikki anabolinen steroidi edessä kongressissa. Jason Giambi tunnusti hänen anabolisten steroidien käyttö ja hänen osallistumistaan ​​Balco-skandaalin, ja Greg Anderson, joka oli hänen valmentaja, oli toimittanut Balco-valmistettu anabolisia steroideja hänelle sekä useita muita baseball pelaajia. Se oli kautta Greg Anderson, joka oli kouluttanut paljon eri MLB pelaajat ja muut urheilijat että Balco oli käytetty jakelu keskus anaboliset steroidit tarjotaan urheilijoille.

Jotkut näistä muista baseball-pelaajat sekaantunut kautta Greg Anderson mukana Jason Giambi, Barry Bonds, ja muut baseball-pelaajat. Balco skandaali oli vaikuttanut yleisurheilu ja urheilun massiivinen tavalla yleensä, mutta oli eniten vaikutusta baseball. On tärkeää tehdä merkille, että ennen Balco skandaali, baseball oli ainoa merkittävä urheilulaji, joka oli mennyt ilman politiikkaa vastaan ​​anabolisten steroidien käyttöön.

Klikkaa tästä ostaa anaboliset steroidit alkaen viralliset sivut

Steroidi Era Part Two: Mitchellin raportti

Tämä oli kaikenkattava tutkimus, johon kuului sekä aiempia ja nykyisiä tapahtumia / ongelmatapauksista PED käyttää sekä historiaa ja nykypäivää toimijoiden kanssa anabolisten steroidien ja PED käyttöä. Suurimmaksi osaksi, Mitchellin raportin pohjimmiltaan vahvistettu ja uudelleen vahvisti sen, mitä oli jo ymmärretty ja löydetty koskevat anabolisten steroidien käyttöä baseball. Joitakin merkittäviä yksityiskohtia aikana raportin esiin, kuten se, että MLBPA (Major Leage Baseball-pelaajat Association) suurimmaksi osaksi oli “pitkälti yhteistyöhaluinen” tutkimuksissa, ja että MLBPA oli kannustanut baseball-pelaajat kieltäytyä noudattamista yhteistyön.

Raportissa oli kaiken kaikkiaan ongelmitta havainnoista, tiedot, ja tiedot lähes jokainen puoli anabolisten steroidien baseball. Havaittuja terveysvaikutukset anabolisten steroidien, laillisuus ympäröivän anaboliset steroidit, oikeudenmukaisuuden anabolisten steroidien käyttöä ja peds yleensä, ja miten anabolisten steroidien MLB vaikutus nuoret, jotka suhtautuvat baseball pelaajat roolimalleina. Testaus kasvoi sitten taajuus kahdesti vuodessa mistään ja kaikki pelaajat sekä pistokokeista tietyille pelaajille. Testi oli laajennettu koskemaan myös monien muiden aineiden syrjään anabolisia steroideja ja muiden lääkkeiden, jotka ovat yleisesti ja usein testattu. Testaus oli nimenomaan laajentunut testaus 7 eri huumeita, 47 eri anabolisten steroidien analogit, ja 30 eri piristeitä.

Klikkaa tästä ostaa anaboliset steroidit alkaen viralliset sivut

Tärkeää Lopullinen käteen koskeva viesti Steroidit baseball

Se on sivuttu lukemattomia kertoja koko tämän artikkelin, että anabolisten steroidien käyttö baseball oli alkanut vuosikymmeniä ennen sen kuljetuksen päälle eturintamassa median valokeilassa 1990-luvun lopulla, dubattuna kuin “steroidi aikakauden” baseball. PED käyttö, sekä ei-steroidi ja steroidi, baseball (sekä kaikki yleisurheilu ja urheilu) ennen puolivälissä myöhään 20 th luvulla ei pidetä Anathema rikos keskuudessa ammattilaisurheilussa.

Anabolinen steroidi parannettu juoksuja ja sensationalism ympäröivä anabolisten steroidien käyttö baseball on mitä jos tämä kaivattua elämää tallenna urheilua. Steroidi skandaalit ei loukkaantunut Major League Baseball – se auttoi se uskomatonta.

Anaboliset steroidit vain parantaa hienosäätää kyky, tiukka ravitsemus, ja koulutusta että urheilija jo harjoittaa. Kaikki baseball pelaajat, jotka ovat sekaantuneet kanssa anabolisten steroidien käyttöä, ovatko ne huipputason kuuluisa pelaajia tai ei, ovat huipputason ajettu urheilijat riippumatta anabolisten steroidien käyttöön tai ei.

Anaboliset steroidit yksinkertaisesti palvella lisätä voimaa ja lihasten koon, jos se on helpottanut kunnon ravitsemuksellisia ja kuntoilutapasi. Valtaosa pelaajia, jotka ovat keskustella avoimesti ja myöntäneet anabolisten steroidien käyttö ovat todisteena siitä. Tosiasia on, että baseball ei ole urheilua, että suorat suorituskykyä parantavia vaikutuksia anabolisten steroidien ovat erittäin hyödyllistä (verrattuna painonnostossa tai voimamies kilpailut, esimerkiksi). Suurin osa baseball-pelaajat, jotka osallisena anabolisten steroidien käytön ja ​​skandaalit ovat myöntäneet, että niiden käyttö johtui palautumista varten ja vahinkoa liittyviä.

Ajaa keskuudessa baseball pelaajien saavuttaa reunan ja tarjoamaan enemmän ja enemmän silmälasit faneilleen on aina olemassa, ja onko aine, joka antaa heille reuna ovat anaboliset steroidit tai ei, ne käytetään sanelee baseball historian PED käytön .