Stranski učinki Uporaba klenbuterol za telo

Canal Health > sl > Steroids > Stranski učinki Uporaba klenbuterol za telo

Stranski učinki Uporaba klenbuterol za telo

Klenbuterol neželeni učinki delijo natanko enake lastnosti s katero koli drugo stimulansov spojine. Vse sestavine, ki pripadajo družini stimulansov (kot so kofein, Albuterol, efedrin, epinefrin, noradrenalina, in tako naprej in tako naprej), delijo natanko enake stranske učinke v različnem obsegu. Razlike med temi posameznih spojin v tej družini simpatikomimetikov kaže, da je stopnja intenzivnosti (ali resnost) različnih stranskih učinkov, povezanih z stimulanse. Različne-stimulant kot neželeni učinki more biti manj izrazit z ene spojine v primerjavi z drugo (na primer, efedrin primerjavi kofein). Čeprav se en stranski učinek lahko manj izrazita v posamezne spojine, se lahko razlikuje povezana, stimulant kot stranski učinek veliko močnejši. Popoln primer bi bil, da od efedrin primerjavi klenbuterol.

Kliknite tukaj za nakup Klenbuterol steroidov Od Uradna spletna stran

 

Mnogi izkušeni posamezniki, ki so uporabljene tako spojine (ločeno namesto zložene skupaj), so poročali, da je izkušnja z eno od teh spojin razstavljene bolj določen stranski učinek kot pri uporabi drugih spojine. Ob koncu dneva pa splošni neželeni učinki pripisati simpatikomimetičnimi stimulansi ostala enaka čez krov. Ta, ki je bilo rečeno, Klenbuterol neželeni učinki, ki spremljajo natančno iste stranske učinke, kot jih imajo druge stimulanse centralnega živčnega sistema. Te skupne skupne neželeni učinki so: tremor (tresenje rok), nespečnost, potenje, glavobol, povečano krvni tlak in slabost. Stimulansi, kot je člen imeti tudi možnosti za nekatere stranske učinke, ki se navadno ne kotirajo. Ti psihološki neželeni učinki lahko vključujejo: anksioznost, povečano evforično občutek (izboljšalo razpoloženje), in depresija (ki izhaja iz morebitnega “stimulansov crash” po prenehanju uporabe).

Manj pogosti in redkejše stranske učinke, povezane s stimulansi (pretežno povezane s prevelikimi odmerki) vključujejo: tahikardija (hitro bitje srca), nereden srčni utrip, hitro dihanje, huda slabost, bruhanje in drisko. Pomembno je opozoriti, za tiste, ki ne poznajo uglednega razlike med Clen in anaboličnih steroidov – Klenbuterol ni anabolični steroid, in zato ni nobenih stranskih učinkov, povezanih z anaboličnih steroidov, kadar gre za Klenbuterol (tj Virilization učinkov, androgeni učinki, ali estrogene učinki). Ena Klenbuterol neželeni učinek, ki je edinstvena predvsem Klenbuterol (in njeno tesno sestro spojine albuterol) je: mišični krči, ki se bo še razpravljalo v kratkem.

Kliknite tukaj za nakup Klenbuterol steroidov Od Uradna spletna stran

Pogosti neželeni učinki, povezani z Klenbuterol

To je bil že prej dotaknila tega Klenbuterol strani učinki delijo najpogostejše neželene učinke, povezane s celotnim stimulansov družino drog: tremor (tresenje rok), nespečnost, potenje, glavobol, povečano krvni tlak in slabost. Posamezniki, ki uporabljajo klenbuterol so najbolj verjetno, da bodo imeli ti neželeni učinki, kot so neželeni učinki, ki so dokaj pogosti, in večina uporabnikov bo več kot verjetno jih doživeli. Ko so razpravljali o temah neželenih učinkov, je treba razumeti, da se lahko različni uporabniki občutljive (ali celo preobčutljivi) ali nekateri neželeni učinki, medtem ko drugi ne morejo biti. Zato je skupna odgovornost pade na posameznika samimi da ali ne da ustrezno ukrepa glede na njihovo stopnjo odzivnosti in vrsto do določenih neželenih učinkov. To vključuje tudi različne nepredvidene stranske učinke, kot so alergijske reakcije (izpuščaji, koprivnica), ki so v splošnem zelo redki s Clen vendar pa ne obstajajo uporabniki, ki podležejo alergijske reakcije. V vsakem primeru, je večina skupnih stimulansov neželenih učinkov porazdeljena med vso družino stimulans običajno izginejo z uporabo, kot postane telo navajeni na učinke zdravila.

Tremor: To je morda najbolj pogosti Klenbuterol neželeni učinek touted po vsem svetu, ki jih uporabniki. Tresenje, ki izhajajo iz uporabe Klenbuterol ponavadi veliko bolj izrazita z Klenbuterol kot pri drugih stimulanse. Drugi stimulansi, kot so kofein ali efedrin storiti v resnici kažejo ta isti stranski učinek, vendar pa je precej manj izrazit. Tam je žal ni “zdravilo” za to Klenbuterol stranski učinek, vendar tresenje ponavadi pogosto izginejo z redno uporabo kot telo postane počasi navadili na dozirni protokola. Torej, to je eden od pomembnih razlogov za počasno ramp-up v odmerjanju, ko se začne Klenbuterol uporabo. Večina uporabnikov se nagibajo k poroča zmanjšano intenzivnost tremorja v kasnejših tednih Klenbuterol uporabljajo zaradi telesa acclimatizing na stimulans.

Kliknite tukaj za nakup Klenbuterol steroidov Od Uradna spletna stran

Nespečnost: pogosto poročali Klenbuterol neželeni učinek, pa nespečnost je pogost neželeni učinek povezan z nobenim stimulans. Primarni problem z nespečnostjo, kjer je Klenbuterol zaskrbljen je s svojo izjemno dolgo razpolovno dobo 37 ur. To je zaradi tega, da so mnogi uporabniki utrpela nespečnosti kot stranski učinek. Obstaja veliko uporabnikov, ki so poročali tudi možnost, da bi lahko spal normalno, kot tudi, kar pomeni, da lahko nespečnost stranski učinek vpliva samo uporabnikom občutljive na ta stranski učinek. Tisti, ki ne doživljajo imela tudi poročali pojavnost nespečnost vse manj in manj kot čas od poteka drog, spet zaradi telo navadilo na stimulativnih učinkov.

Znojenje: Klenbuterol je Beta-2 agonist in sproži lipolizo (razgradnjo maščob) skozi tej poti. Rezultat je več maščobnega tkiva (maščobnega tkiva), pri čemer uporabimo kot gorivo. Rezultati, od tega je povečanje toplote zaradi več maščob, ki se metabolizira in uporabimo kot energija. Nastalo termogeneze (generiranje toplote) učinek prihaja v obliki povečanja telesne temperature. Končni rezultat povečane telesne temperature je povečanje Seveda znojenje (potenje). Zvišanje temperature običajno ne sme biti višja od približno 0,5-1 stopnje, včasih pa nekoliko višja, kot je. To povišanje telesne temperature je redko kdaj neprijetno, vendar lahko pogosto povzroči povečano znojenje (še posebej v vročem okolju okolice).

Zvišan krvni tlak in glavobol: krvni Povišan tlak in glavoboli so pogosto povezana drug z drugim v vzročno-posledična povezava. Rising krvni tlak (kot posledica vazokonstrikcija v večini predelov telesa) običajno vodi do povečanja pojavnosti in resnosti glavobole. Krvni tlak zvišanje ponavadi zmanjšajo z nadaljno uporabo kot telo postane navadili na stimulans, vendar pogosto krat se to ne bo zgodilo, in vsak uporabnik mora tega zavedati.

Zato bi morali vsi posamezniki, ki uporabljajo klenbuterol spremljati krvni tlak Pogosta vsej uporabo klenbuterol in zagotovijo, da koncentracije ne dvignejo na višji nevarnih ravneh. Nevarno so visoke vrednosti krvnega tlaka se običajno bil touted kot “tihi ubijalec” zaradi dejstva, da le redko bodo posamezniki z nevarno visokim krvnim tlakom kdaj “čutijo” kaj narobe z njimi. To je zelo priporočljivo, odločitev, da se vzdržijo Klenbuterol uporabljajte, če posameznik zavestno ima zgodovino vprašanj krvnega tlaka in krvnega tlaka. V takem primeru so individualno uporabo klenbuterol, lahko ti pogoji in poslabša. Nekateri dejavniki, ki jih je mogoče spremljati in nadzorovati, da se ukvarjajo s povišanim krvnim tlakom, so nadzor vnosa natrija in morebitno porabo drugih stimulansov CŽS (kot so kofein, efedrin, itd), medtem ko uporabljate klenbuterol, zlasti močnejše stimulansi recept kot Adderall ( amfetamini) in kaj podobnega.

Slabost: Ta neželeni učinek je navadno povezana z ničemer dajemo peroralno, in vključuje hrano. Vsaka snov zaužitju in skozi prebavni sistem vedno lahko povzroči slabost pri posameznikih, zlasti tistih, občutljivi na ta določen stranski učinek. Stimulansi sami lahko dejansko še dodatno potencira ta neželeni učinek, kjer lahko posamezniki, ki imajo s preobčutljivostjo za poživil doživite slabost od stimulansov neželenih učinkov, se namesto izdaje občutljivosti želodca.

Mišični krči: To je eno posebno stranski učinek, ki je edinstvena na Klenbuterol stranskih učinkov. Mnogi uporabniki poročajo mišične krče pri uporabi beta-2-agonisti, kot Klenbuterol ali albuterol. Študije so pokazale, da uporaba Klenbuterol izčrpavanjem raven tavrina aminokislinskega tako v mišično tkivo kot tudi v serumu krvno plazmo. Tavrin, magnezij, kalij in natrij vsi igrajo pomembne ključne vloge v regulativnem delovanje bioelektričnih živčnih impulzov in živčnih signalov, ki nadzirajo krčenje in sprostitev vseh vrst mišičnega tkiva. Izčrpavanje Tavrin v tem konkretnem primeru lahko privede do motenj v tej funkciji, in kakšni rezultati so neprostovoljno in pogosto boleče mišične krče. Rešitev za reševanje neprijetno krče, da tavrina dopolnitev dnevnega med uporabo Klenbuterol v odmerku približno 2,5-5 gramov dnevno in je odvisna tudi od vsakega posameznika in kako se odzivajo predvsem na to stranski učinek.

Kliknite tukaj za nakup Klenbuterol steroidov Od Uradna spletna stran

Splošni učinki in tveganja klenbuterol uporabe

To je bilo že omenjeno, da so bile študije Klenbuterol izvedli na obeh ljudi kot tudi živali, vendar pa študije na živalih na Klenbuterol so veliko bolj pogoste in obilne. Zato je večina podatkov imamo dostop v smislu Klenbuterol so, da iz kliničnih študij, opravljenih na živalih. Kaj je treba spomniti, s katero koli droge ali spojine je splošno pravilo, da so učinki in stranski učinki primarne Odmerek in trajanje odvisno, in tisto, kar je enako kot določanje je posameznika genetski odziv in edinstvene dejavniki, ki se nanašajo na tega posameznika.

Kaj se ne morejo v celoti znan po povprečnega uporabnika je, da so študije, opravljene na živalih, kot tudi imajo ljudje v resnici pokazale negativne učinke, ki bi lahko Klenbuterol kažejo na srčno tkivo. Pogosta vprašanja, ki jih posamezniki, ki uporabljajo ali skušajo uporabljati klenbuterol vprašal je, da so o tem, kaj je mogoče učinek tam na srce in s tem povezanih tkiv in organov? Pomembna razlika je omeniti, in ne pozabite, tukaj je kontekst in okolje študiji, v kateri je bila Klenbuterol dajana testnih osebah. Tam so bile številne študije, ki dokazujejo učinek klenbuterol v celične smrti srčna tkiva pri podganah, toda kontekst je treba razumeti, če bi zneske Klenbuterol podganah prišel do protivrednosti masivnih prevelikega odmerka za človeka.

Ena študija je bilo opaziti dve moški bodybuilderjev (v starosti 18 in 22 let), ki so bili sprejeti na urgenco, ki trpijo zaradi razbijanje srca, slabost, bruhanje, bolečine v prsih, znojenje in tahikardijo kmalu po zaužitju klenbuterol. Ugotovljeno je bilo, da je miokardno ishemijo rezultat Klenbuterol uporabo teh dveh bodybuilderji . Mycardial ishemija je stanje, v katerem je lokalna insuficienca oskrbe krvi do srca, ki je posledica arterijsko vazokonstrikcijo (z Klenbuterol povzročil). Kaj točno so bile okoliščine ti dve bodybuilderji so bili ostaja neznan (ali so zavestno ali nevede predozirala, ali morda odzval slabo zaradi nepredvidenih individualni odziv).

Kliknite tukaj za nakup Klenbuterol steroidov Od Uradna spletna stran

Skupaj s študijami že prikazanih, poškodbe srca, kot posledica Klenbuterol uporabe, ponavadi reden pojav in trend v študijah na živalih, ki se zgodi, da se razlikujejo shem za odmerjanje in zneske uprave. Večina tega se vrti okoli takih stvari, kot so srčno hipertrofijo, širitev ventriklov in srčne nekroze. Z vsemi temi podatki se vodijo v mislih, je zelo priporočljivo, da bi moral imeti vsak posameznik razmišlja Klenbuterol uporabo različnih medicinskih testov, ki se izvajajo za potrditev ali diskvalificirati obstoj kakršnih koli osnovne zdravstvene ali prirojene bolezni / pogojih (še zlasti, če je srčna tkiva zaskrbljen), ki bi lahko se poslabšal Klenbuterol uporabo.